2777
2789
عنوان

هعی💔❤️‍🩹

65 بازدید | 9 پست

مامانم از پریروز رفته شهرستان دور از شیراز واسه عروسی داییم من بخاطر امتحان نهایی که پنجشنبه بود نتونستم برم آخه این چه برنامه ریزیه امتحان گذاشتن پنجشنبه وگرنه رفته بودم عروسی داییم از دیروز ناهار و چای و همه کارها افتاده گردنم خواهرم هم که هیچ کاری نمیکنه یک سال و نیم کوچکترها ازم بهونش هم کرده درس خوندن الان هم قیمه پختم دارم برنج دم میذارم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وا خب غذا ساده بپز تخم مرغی چیزی انقدر خودتو اذیت نکن

خب نمیشه که همش تخم مرغ پنجشنبه جمعه هست بابام هم تعطیله از کار باید واسه اونم غذا بپزم از اون طرف رژیم هم هستم یکشنبه هم امتحان دارم ولی خداروشکر مامانم تو راهه داره میاد ولی وقتی مامانم نیست تازه دارم قدرشو میدونم😅❤️‍🩹

خب نمیشه که همش تخم مرغ پنجشنبه جمعه هست بابام هم تعطیله از کار باید واسه اونم غذا بپزم از اون طرف ر ...

وای عروسی داییت نرفتی ینی چ بد 🥲

خب غذاهای راحت بپز مثلا ابگوشت راحته همه رو بریز تو قابلمه ذرشو ببند 😂

مرغ راحته ابپز بزار

اخی مادر نعمته خدا حفظش کنه

وای عروسی داییت نرفتی ینی چ بد 🥲خب غذاهای راحت بپز مثلا ابگوشت راحته همه رو بریز تو قابلمه ذرشو ببن ...

اره بخاطر امتحان نهایی که گذاشتن پنجشنبه واقعا نمی‌دونم چی بگم 

الان قیمه پختم ولی برنجم هنوز آماده نیست واقعا خسته ام یکشنبه هم امتحان فلسفه دارم 

دقیقا مرسی عزیزم ❤️❤️😍