2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منكه از اول بد اخلاق بودم ولي اينجوري سرد نبوديم ٩ ماهه رفته يه شهر ديگه كار ميكنه از وقتي دور شديم ...

دیربه دیرمیادپیشت؟تلفنی صحبت نمیکنین؟نمیشه زودتربرین سرخونتون که بری پیشش

یعنی تقریبادوسال.همیشه همینجوربوده؟

من خيلي بد اخلاقم بيچاره خيلي بدشانسه كه عاشق من شده دوس دارم اخلاقمو خوب كنم ولي يه مدت خوب ميشه دوباره يروز قاطي ميكنم دعوا راه ميندازم 

خيلي از دست خودم خسته شدم 

نامزدمو خيلي دوسش دارم نميخوام ناراحتش كنم وقتي حرفاش ناراحتم ميكنه هي چيزي نميگم هي چيزي نميگم ولي تو دلم ميمونه اخرش قاطي ميكنم عصباني ميشم همه چي يادم ميره كلا يادم ميره بعدا پشيمون ميشم كه ناراحتش كردم همه چيو خراب ميكنم 

من خيلي بد اخلاقم بيچاره خيلي بدشانسه كه عاشق من شده دوس دارم اخلاقمو خوب كنم ولي يه مدت خوب ميشه دو ...

همینه دیگه کم کم بگونذاربزرگ شه.حالا ازاین به بعدایندفعه رویه جوری دربیارازدلش.

دیربه دیرمیادپیشت؟تلفنی صحبت نمیکنین؟نمیشه زودتربرین سرخونتون که بری پیشش

تلفني صحبت ميكنيم تو اين ٩ ماهي كه رفته دوبار همديگرو ديديم ،شرايطشو نداريم زود عروسي بگيريم بيچاره از نظر مالي هم خيلي تو شرايط بديه دو ماه بعد عقدمون ي نفر پولاشو برد و بيچاره داغون شده من به جاي اينكه كنارش باشم مثل بچه ها اذيتش ميكنم 

تلفني صحبت ميكنيم تو اين ٩ ماهي كه رفته دوبار همديگرو ديديم ،شرايطشو نداريم زود عروسي بگيريم بيچاره ...

کتابه روبگیروبه چیزایی ک نوشته عمل کن انشاالله خوب میشیدباهم

بهش بگی چیکارمیکنه؟

چی بگم بهش؟ البته زیاد نمی گم ولی اینطورم نیس که اصلا نگم ولی میگه مگه تا حالا برات کم و کسری گذاشتم مگه؟ 

کلا خیلی از خودش برا دیگران حتی من مایه میذاره

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز