2777
2789
الان جواب نمیده به تلفنت؟ براش یه پیامک بزن ایندفعه روعذرخواهی کن بگومقصرمن بودم واگه اونم مقصربوده ...

اسمس دادم بهش معدرت خواهي كردم اشتباهمو گردن گرفتم ولي راجب اشتباه اون چيزي نگفتم،اخه ميدوني چيه همش يجوري وفتار ميكنه انگار من ميخوام از خانوادش دورش كنم درصورتيكه به اصرار من به خانوادش زنگ زد بعد ٥،٦ ماه منم ناراحت شدم گفتم ميخواي جدا شيم جواب نداد ولي رفت و ديگه جوابمو نميده انگار ميخواد جدا شيم خيلي ناراحتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی اینقدردعواتون جدی بوده؟

نميدونم شايدم من جديش كردم اون بيچاره هيچي نميگفت فقط اولش منو عصباني كرد و ديگه چيزي نگفت منم دو سه تا جمله گفتم ولي حرفام خيلي بد بودن 

نميدونم چرا جواب نميده ازش دو سه بار معذرت خواهي كردم 

نميدونم شايدم من جديش كردم اون بيچاره هيچي نميگفت فقط اولش منو عصباني كرد و ديگه چيزي نگفت منم دو سه ...

بنظرمن یه پیامک بده بهش بگومن معذرت خواهی کردم توهم اگه زندگیمونوومنودوس داری ببخش.تهشم یه جمله بذارعاشقونه مثلا همه زندگیم تویی آقایی من ونمیخوام بیشترازاین ازعشقم دورباشم وازاینجورحرفا وبگواگه بخشیدیم بهم زنگبزن یکی دوروزاگه میتونی صبرکن ببین چی میشه

بنظرمن یه پیامک بده بهش بگومن معذرت خواهی کردم توهم اگه زندگیمونوومنودوس داری ببخش.تهشم یه جمله بذار ...

اره فكر خوبيه امروز بهش اسمس دادم نميتونم ولي فردا ميخوام همين كارو بكنم ولي باز چشمم اب نميخوره خيلي سر سخته اميدوارم جواب بده 

اره فكر خوبيه امروز بهش اسمس دادم نميتونم ولي فردا ميخوام همين كارو بكنم ولي باز چشمم اب نميخوره خيل ...

حتماخیلی هیستیریکش کردی. که اینجورازدستت شاکیه.ولی سعی کن خودتوکنترل کنی گفتی توعقدی نه؟

حتماخیلی هیستیریکش کردی. که اینجورازدستت شاکیه.ولی سعی کن خودتوکنترل کنی گفتی توعقدی نه؟

خيلي از دست خودم ناراحتم من قبل ازدواج ميدونستم اخلاق خوبي ندارم و بهشم گفتم ولي دست از سرم بر نميداشت خيلي مرد خوبيه خيليم دوسم داشت برا همين راضي شدم ولي الان پشيمونم چون خيلي دوسش دارم ولي زيادي اذيت و ناراحتش ميكنم دلم براش ميسوزه 

اره عقديم  

الان بخواین باهم بدرفتاری کنین سختیای زندگی خیلیه نمیتونین باهم مشکلاتوهضم کنین تویکم نازوعشوه رویادبگیری وهمچنین چاخانورواونم تاثیرمیذاره.کتاب مردان مریخ زنان ونوسوبگیربخون

از يه طرف ميخوام عوض شم دوسش دارم نميخوام از دستش بدم از يه طرفم عوض شدن خيلي سخته و هنوز كامل نتونستم اخلاقمو درست كنم برا همين خيلي ناراحت ميشم بعد ازينكه اذيتش ميكنم اونم ازم داره زده ميشه نميدونم چيكار كنم از دست خودم كلافه شدم 

از يه طرف ميخوام عوض شم دوسش دارم نميخوام از دستش بدم از يه طرفم عوض شدن خيلي سخته و هنوز كامل نتونس ...

وقتی ازچیزی عصبی میشی چن وقت یه لیوان آب بخوریابرویه جایی مثلا توالت بعدکه آروم شدی ادامه بده وسعی کن اروم باشی کم کم حل میشه نااومیت.چن وقته عقدین؟