2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آره مشکلی نداریم فقط اون مورد یکم اذیتم میکنه البته هنوز عقدیم

خوبه که زودترب فکرزندگیتی 

فقط بای لحن آروووم بگوبهش که نشکنه غرورش حتماجواب میده.بگومثلادوسدارم زودبتونیم خونه بخریم و.....واگه قرارباشه من برادوستام و.ولخرجی کنم وتوهم برادوستات و....نمیتونیم حالاهابجایی برسیم بگومن دوسدارم آقاییم مثلا خیلی اذیت نشه کرایه خونه بده وازاین قبیل چاخانا

خوبه که زودترب فکرزندگیتی  فقط بای لحن آروووم بگوبهش که نشکنه غرورش حتماجواب میده.بگومثلادوسدا ...

هنوز جدی شروع نکردم این حرفارو ولی نمیتونم زیاد با لحن آروم بگم

بیشتر به بحث و گریه میکشه منم ترجیح میدم سکوت کنم 

عضو گروه رز قرمز ، وزن 
هنوز جدی شروع نکردم این حرفارو ولی نمیتونم زیاد با لحن آروم بگم بیشتر به بحث و گریه میکشه منم ترجیح ...

ببین کی شوهرت منطقی تره بذارهمون موقع بگوبهش .بعضی مرداقبل وبعدرابطه بیشتربحرف زنشون گوش میدن .توبایدببینی شوهرت کی بیشترگوش میده همونموقع بگی .بایه بارم هیچ چیزعوض نمیشه بایدهرچن وقت یبارتکرارش کنی.ولی بالحن آروم.ببین رک بگم شایدشنیده باشی آقایونوب تاییدشدن احتیاج دارن خصوصا ازطرف همسرشون وقتی حس کنن ازطرف همسرشون تاییدمیشن سعی میکنن خودشونوباب میل زنشون دربیارن.حالااون چیزایه بدشم ک دوست ندتری مستونی باملایمت بهش بگی.درلحظه هم بهتره چیزی نگی و وقتی تنهاشدین بگی .

ببین کی شوهرت منطقی تره بذارهمون موقع بگوبهش .بعضی مرداقبل وبعدرابطه بیشتربحرف زنشون گوش میدن .توبای ...

راستی گریه هم روش خوبی نیس شایدتایه موقعی جواب بده ولی ب بعدش فقط طرف ضعیف میبینت ویه نقطه ضعف میشه ک میدی دستش

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز