2777
2789
عنوان

برای برادرم چیکار کنیم لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 25 پست
معاف شه دیگه نمیتونه پلیس شه الانم خیلی وقته برا ضعیفی چشم معاف نمیکنن مگه مشکل دیگه ای باشه که باز ...

آهان نمیدونستم 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به هیچ وجه دنبال پلیس شدن نره... اگه اعصاب راحت و تن سالم میخواد ، بخدا خییییییلی پشیمون میشه و شاید بیوفته تو مسیری که راه فرار نداره، فقط ظاهرش گول زنندس که اونم الان شان اجتماعی خوبی نداره....بره سربازی و بعد گوهی نامه پایه دو ، پایه یک رو بگیره که کلی کارش زیاده حتی اگه بخواد مهاجرتم کنم تو کشور های اروپایی حقوق خیلی بالایی داره

به هیچ وجه دنبال پلیس شدن نره... اگه اعصاب راحت و تن سالم میخواد ، بخدا خییییییلی پشیمون میشه و شاید ...

سلام آقا

خسته نباشید

ببخشید میشه بفرمایید چه شغلایی هست که خوبه؟

چراانقد شلوغش کردید چه خبره؟مگه همش چندسالشه ؟انقد هم سرکوفت قبول نشدنش رو نزنید مگه هر کس باراول قبول نشد باید بره سربازی یابره سرکار؟بزارید دوباره شانسشو امتحان کنه حداقل لیسانسشو بگیره حین درس خوندن حالش که بهترشد یه کار داره وقت هم پیداکنه یه حرفه ای یاد بگیره

سلام آقاخسته نباشیدببخشید میشه بفرمایید چه شغلایی هست که خوبه؟

الان شغل های خدماتی مث تعمیرات تلوزیون، ابگرمکن، پکیج و مکانیکی خودرو و همون رانندگی پایه یک و دو درآمد خوبی دارن البته اگه سرمایه اویه داشته باشی طلا فروشی هم خیییییلی خوبه.... کار توی شرکت ها فقط هدر دادن عمر هستش

میشه بگید چه حرفه هایی خوبند؟

الان هر حرفه ای تو بازار درآمد خودش رو داره همین کابینت سازی قفسه بندی تعمیر اتومبیل و برق اتومبیل هر حرفه ای که توش وارد بشه میتونه درآمدزاباشه مهم شخصه که استعداد وعلاقش وپشتکارش چطورباشه