2777
2789
عنوان

برای برادرم چیکار کنیم لطفا بیایید

266 بازدید | 25 پست

من کسیو ندارم ازش بپرسم

من داداشم پارسال کنکور قبول نشدبابام بهش تیکه پروند و کلی حرف بارش کرد.کاری ندارم.بعدش مامانم دانشگاه ازاد رشته مدیریت مالی نوشت.بازم بابام غر زد هم به من و هم به اون.

حالاهم اصلا کاری نداره و چندتا کارم رفته و دوسه روز بوده بیرونش کردن.حدسم اینه علاقه ای نداره و درسشم خوب نبود بازم کاری ندارم

بچه که بود میگفت دوست داره پلیس بشه.بعد به مامانم گفتم چشمش عمل کنیم بره دنبال این شغل امتحان بده بعدم قبول میشه ایشاا... .حداقلش اینه یه حقوق اداره کار میگیره

بعدم حالا مامانم نمیزاره عمل کنه

خود داداشم میگه میرم خدمت و میام با دیپلمش از دانشگاه انصراف میده و بعدش میاد دوباره لیسانس میگیره

اما مامانم گفت ن.

معافیت پزشکی بگیره خوبه به نظرتون؟

حالا به نظرتون چه کار کنیم خوبه.

راهکاراتونم بگید

خیلیا گفتن ببرید مشاور مشاور چی ببریم؟روان پزشک،مشاوره خانواده یا شغلی یا تحصیلی یا....

ممنون

داداشمو چه کاری براش چیدا کنیم که از علافی درآد؟

قبلا هم گفتم شبا تویه خواب گریه میکنه

سرشو میکنه زیر پتو گریه میکنه

اینم بگم این مشاغل رفته و نتایجشم مینویسم براتون

مکانیکی:روز اول رفته از روزدوم بهش گفته نیاد

برق:یه هفته رفته یارو پولشم نداده و بهش فحش داده و...

یه مدتم یه مغازه پارچه فروشی تویه بازار پسر صاحب مغازه رفته بود ترکیه این بجاش رفته بود حقوقشم خوب بود ماهی ۱۲ تومن دیگه پسرش اومد داداشم نرفت نرفت

شیشه فروشی:حدودا یک ماه رفت یارو برگشته گفته تو باید بری روحانی و وکیل و پرستار بشی مثل بچه های خودم.

بعدم حالا مثل افسرده ها چند وقته یه سره زل زده به سقف روی دیوار اتاق چوب خط میکشه

چه کاری کنه به نظرتون؟

همیشه بچه بود میگفت میخوام پلیش شم اما خب چشمش ضعیفه بعید بدونم استخدام بشه حالا شایدم چشمش عمل کنه حالا به یه جا دیگش گیر بیخودی ندن

من به مامانم گفتم بفرستیم همین گزینش بشه تا ببینیموچی میشع مامانم گفت این کارا خوب نیست!

اخه الانم کاری نیست یا همه تو اسنپن یا دلالی میکنن

حتی داداش من سه دفعه گواهینامه رد شده گفتش هم دیگه نمیرم دنبال گواهینامه تاروزی که زندم!

حالا بچه بوده یک چیز گفته 

این همه شغل 

حتما پیش روانشناس بره شاید افسردگی‌ داره

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا وقت داره بره فنی حرفه ای یه حرفه دلخواه یاد بگیره .

کابینت سازی ،نصاب شیرآلات و ....

آقای خودش میشه خصوصا مورد دوم .

بعدم بره خودشو برای خدمت معرفی کنه ان شالله معاف میشه.

بعد بره کار نصابی و تعمیرات کولر و آب شیرین کن و ....

خب بره چشمشو عمل کنه یا اول بره معافیت پزشکی بگیره که اگه نشد حداقل اونو داشته باشه 

معافیت بگیره بعد بره دنبال کارای پلیس شدن و اگه گفتن مشکل چشم بره عمل کنه مجدد بره 

حالا بنده خدا سنی هم نداره حس میکنم خیلی فشار روش میارن الان دانشگاهش رو میره ؟ 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
مشاوره ببرید خدای نکرده کند ذهن نیست ؟البته به نظر میرسه بیشتر یا انگیزه نداره یا استرسی و اعتماد بن ...

درسش همیشه خیلی خوب اما نمیدونم چرا اینجوری شده

نمیدونم کندذهن هست یا ن

مشاوره ببرید خدای نکرده کند ذهن نیست ؟البته به نظر میرسه بیشتر یا انگیزه نداره یا استرسی و اعتماد بن ...

به نظرم کند ذهن نیست ولی خیلی پدر مادر لوسش کردن احتمالا به خاطر همون چشمش و در کنارش سرکوفتش زدن .

خب بره چشمشو عمل کنه یا اول بره معافیت پزشکی بگیره که اگه نشد حداقل اونو داشته باشه معافیت بگیره بعد ...

اخه ما رفتیم بهمون گفتند اگه معافیت پزشکی داشته باشه نمیتونه استخدام بشه تویه نیروانتظامی

خب بره چشمشو عمل کنه یا اول بره معافیت پزشکی بگیره که اگه نشد حداقل اونو داشته باشه معافیت بگیره بعد ...

معاف شه دیگه نمیتونه پلیس شه الانم خیلی وقته برا ضعیفی چشم معاف نمیکنن مگه مشکل دیگه ای باشه که باز باید دور پلیس شدن خط بکشه

اخه ما رفتیم بهمون گفتند اگه معافیت پزشکی داشته باشه نمیتونه استخدام بشه تویه نیروانتظامی

فکر نکنم بدرد نیرو انتظامی بخوره 

وقتی برای رد شدن گواهینامه 

جا می‌زنه 

نیرو انتظامی سخته