سلام .من یه دختر ۲۰ ساله هستم که تا حالا پارتنر نداشتم حدود ۷ ماه پیش با یک نفر دوست شدم و ایشون و من قصدمان ازدواجه .ولی چون دانشجو دندون پزشکی هستن و خودم پشت کنکوری متاسفانه😭. بهشون گفتم بیا خواستگاری با شرمساری و خجالت زیاد گفت که من هیچ ندارم دوست داری پیش پدرت کم بیارم وپدرم(پدر خودش) قطعا مخالفت میکنه که بیام خواستگاریت چون خودش موقعه ای که خواستگاری مادرم رفت خانه و ماشین داشت.خانوادش فهمیدن با من هست چند ماهه و مادرش هم عکسمو دیده روی صفحه گوشیش
من اصلا وضعیت مالیش برام مهم نیست هر دو به شدت هم رو دوست داریم ولی حریم ها رو رعایت کردیم. 💔از طرفی خواستگار های خوبی دارم که شرایط مالی خوبی دارن ولی طی این چند ماه مثل قبل خوابندمشوم داخل آب نمک یعنی ردشون کردم.چون درس داشتم.
و پارتنرم سر این قضیه که خواستگاری میاد برام خیلی غیرتی میشه و حالش بد میشه بهش هم حق میدم 🖤
💔برای همین اصرار داره به خانوادم بگم باهاش داخل رابطم.و من خانواده به شدتتتت سخت گیر دارم و میترسم بهش فشار بیارن یا بگن فلان چیز بخر فلان کار بکن💔
واقعا نمیدونم چکار کنم به مادرم بگم یا نه .خودش گفت به مادرت بیا بگو میریم رستوران یا کافه ازشون درخواست میکنم بزارن باهم باشیم تا من مدرک بعد ۶ سال بگیرم برم سر کار و ازدواج کنیم.
نمیدونم واقعا چرا کنم💔🖤لطفا راهنمایی کنید چه طور برخورد کنم با این موضوع