2777
2789
عنوان

به مادرم بگویم یا نه⁉️

593 بازدید | 48 پست

سلام .من یه دختر ۲۰ ساله هستم که تا حالا پارتنر نداشتم حدود ۷ ماه پیش با یک نفر دوست شدم و ایشون و من قصدمان ازدواجه .ولی چون دانشجو دندون پزشکی هستن و خودم پشت کنکوری متاسفانه😭. بهشون گفتم بیا خواستگاری با شرمساری و خجالت زیاد گفت که من هیچ ندارم دوست داری پیش پدرت کم بیارم وپدرم(پدر خودش) قطعا مخالفت میکنه که بیام خواستگاریت چون خودش موقعه ای که خواستگاری مادرم رفت خانه و ماشین داشت.خانوادش فهمیدن با من هست چند ماهه و مادرش هم عکسمو دیده روی صفحه گوشیش    

من اصلا وضعیت مالیش برام مهم نیست هر دو به شدت هم رو دوست داریم ولی حریم ها رو رعایت کردیم. 💔از طرفی خواستگار های خوبی دارم که شرایط مالی خوبی دارن ولی طی این چند ماه مثل قبل خوابندمشوم داخل آب نمک یعنی ردشون کردم.چون درس داشتم.

و پارتنرم سر این قضیه که خواستگاری میاد برام خیلی غیرتی میشه و حالش بد میشه بهش هم حق میدم 🖤

💔برای همین اصرار داره به خانوادم بگم باهاش داخل رابطم.و من خانواده به شدتتتت سخت گیر دارم و میترسم بهش فشار بیارن یا بگن فلان چیز بخر فلان کار بکن💔

واقعا نمیدونم چکار کنم به مادرم بگم یا نه .خودش گفت به مادرت بیا بگو میریم رستوران یا کافه ازشون درخواست میکنم بزارن باهم باشیم تا من مدرک بعد ۶ سال بگیرم برم سر کار و ازدواج کنیم. 

نمیدونم واقعا چرا کنم💔🖤لطفا راهنمایی کنید چه طور برخورد کنم با این موضوع 

اهل کدوم شهره پارتنرت چن سالشه

دانشگاه علوم پزشکی مشهدد " منتظرم باش " مهر ماه دانشجوی تو خواهم بود " در رشته داروسازی "        تو قند روز های تلخ منیی " تو امید زندگی منی " تو با بودنت به زندگی من امید دادی " تو شدی قلب و تنو روحم " تو شدی تمام وجودم " من از خدا عشقو خواستم تورو به من داد "  فقط یکبار یه نفر میاد تو‌ زندگیمون که با نفس هاش،با نگاش،با حرفاش،با وجودش،با بودنش از این دنیا یه بهشتی واست میسازه که دیگه بدون اون بهشت واقعی رو هم نمیخوای تو اومدی تو زندگیم.تا من مزه خوشبختی رو بچشم اومدی تا دلیل آرامش و لبخند من باشی اومدی تا زندگی کنم تو اومدی... تا بشی آرامش روح و جسم من منی که با تو دنیا واسش قشنگتره تو اومدی... تا صدات بشه مسکن همه دردام دستات بشه همه زندگیم بغلت بشه پناهگاه من خیییلییی خوشحالم که دارمت و خییییلییی دوست دارم و بخاطر اینکه اینقد خوبی...برای داشتنت فقط باید هر لحظه خداروشکر کرد❤️  بمون برام قلب من زندگی من عمر من 🥹💋ermia❤️🐣 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم با عرض معذرت به نظرم شما خودت ممکنه تو آب نمک باشید...تا ۶ سال دیگه هزاران اتفاق ممکنه پیش بیاد...همینجوری الکی بمونید نمیشه..اگه با خانواده تشریف میارن ی خلقه دو گرمی ۱۵ میلیون  دستت کنن شرایط فرق میکنه....نمیدونم والا

پارتنرت توهم میزنه 

خانواده سخت گیر عمرا بزارن دخترشون چند سال بلاتکلیف باشه امتحانش کن ببین حرفاش راسته

نکنه خواستگارهای خوبتون رد کنی بعد ۶ سال هم خدای نکرده خیانت ببینی یا بفهمی ارزش نداشته

منطقی فکر کن

مامان ۴ تا دسته گل

نیازی نیست به خانوادت بگی توکه سنی نداری ظاهرا 

فعلا به خانوادت بگو باید درس بخونم کنکور قبول شم بعد خواستگار راه بدید به این بهونه زمان بخر تا نامزدت درسش تموم بشه توهم درستو بخونی

می‌دونم هم رو دوست دارین ولی زندگی خرج داره با عشق نمی چرخه

مخصوصا اینکه هیچ کدومتون درآمدی ندارین 

در بهترین حالت تا دو سال دیگه ازدواج کردین شما هم پزشکی قبول شدی این وسط با چی می‌خواین مخارج رو بچرخونین؟ 

شروع کنه یه شغل آنلاین برداشتن، مشاوره کنکور باشه به بچه ها مشاوره درسی بده حداقل نشون میده که جدیه

تو بخواهی می شود🌱

عزیزم با عرض معذرت به نظرم شما خودت ممکنه تو آب نمک باشید...تا ۶ سال دیگه هزاران اتفاق ممکنه پیش بیا ...

😔خودم هم از همین میترسم💔خودم نتونستم رشته خوب قبول شم در حال تحصیلم .واقع‌بین موضوع ازیتم میکنه.به نظرتون پافشاری کنم و بهش فشار بیارم ؟واقعا نمیدونم

پارتنرت بچه ساله تو هوا داره زندگی میکنه

سربازیم که نرفته

به نظرم خواستگارت رو رد نکن بشین جدی به زندگیت فکر کن 

این آقا پسرم تا زندگیش رو روال بیوفته و اینا بیشتر از ۶ سال طول میکشه

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

دوست من دوست پسرش همین کارو کرد خوبب خودش تو دل دخترو مادرش جا کرد 

۶سال با دختره رابطه هم داشت 

پولدار شد رفت تهران اونجا زن گرفت

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

😔خودم هم از همین میترسم💔خودم نتونستم رشته خوب قبول شم در حال تحصیلم .واقع‌بین موضوع ازیتم میکنه.به ...

به نظرم پسرها مخصوصا اینکه دانشجو دندون پزشکی هستش وقتی بره دانشگاه و زمان بگذره ممکنه هزارتا فکر پیش خودش بکنه شرایطش عوض میشه..فکرش عوض میشه...مطمعن باشید...خودشو بالاتر ببینه..اینا هست...

بچم نمیذاره برات بنویسم...ولی همینحوری الکی نمون