2777
2789

ینی یه جوری بودم و علایمش داشتم بیرون میرفتم نوار میذاشتم.بعد نمیدونم چی شد علایمم رفت. کلا انگار پس زد. باردارم نیستم مگه اینکه تو خواب بهم تجاوز شده باشه😐🤧ای وقت امتحانای دانشگاهمه فکرم درگیر شد. ینی چم شده. همیشه سر وقت بودما

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیق مثل من

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

شاید همون گزینه دوم ک گفتس🤣🤣👍

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

وای عجب تاپیکی.منم همیشه درحد ۵ ۶ ۷روز جلو میندازم.ولی اینسری ۳ روز زودتر از وقت ماه قبله و نشدم.تروخدا بگین چیکارکنم دارم از نگرانی میمیرم

میشه برای ظهور آقاامام زمان(عج) یه صلوات مهمونشون کنین؟🤗
استرس امتحان نیست؟ مال من بخاطر استرس عقب میره

استرس عقب بیفته🙄

من چرا برعکسم استرس داشتنی زودتر میشه 😢

من وقتی پیام میدم لبخند به لب دارم، پوستمم حسابی کلفته. اگه تمایل به بحث و گفتگو نداری کافیه یه استیکر گل برام ریپلای کنی