2777
2789

اومد گوشیو کشید از دستم گفت بیا بشین باهام حرف بزن بعد نین سایت و دید گوشیو پرت کرد رو پام کفتش حد و لولت همینه انقدر احمق و ببخشید توهین نباشه بی شعور و فرهنگی میری مشکلات زندگیتو توی یک سایت اینشکلی رواج میدی یک آشنا در بیاد مارو بکنی انگشت نشون همه 

بعد میگی چرا تو منو آدم حساب نمیکنی آخه تو در حد همینایی منم گفتم اینا تنها کسایین که به حرفم گوش میدن یکی زد تو سرم البته آروم گفت برو بشو مثل زنای معذرت می‌خوام که میگم خراب 

منم گفتم بشین به حرفام گوش بده گفتش چیزی جز چرت و پرت نمیگی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر من در این حد توهین نمیکنه فقط میگه بازم این‌تویی ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

وقتی همسرتون دوست نداره نیاید تا باهاتون بد برخورد نکنه

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

شوهر منم دوست نداره اینجا باشم یواشکی میام😂

اصلا تاحالا در این باره یاهاش حرف نزده یودم ولی یکمی ترسوندم گفتش اینایی که میگی برای همیشه اینجا میمونه هممونو بد بخت میکنی‌ 

شوهرت خیلی لولش بالاست بقیه رو آدم حساب نمیکنه مثل آدم رفتار کنه تا زنش نیاد اینجا درد دل کنه 

شماها چطوری هستید که اختیار یه گوشی هم تو زندگی تون ندارید؟؟؟؟

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شوهرت خیلی لولش بالاست بقیه رو آدم حساب نمیکنه مثل آدم رفتار کنه تا زنش نیاد اینجا درد دل کنه شماها ...

من گوشیمو چک نمیکرد اومد کشید که بشینه باهام حرف بزنه باز معلوم نیست چی میخواد یک دفعه دید ولی عزیزم جاش برسه ما اختیار گوشی هم ندارین خداروشکر تنها اخلاقی که نداره گوشی چک کرده 

اصلا بار اولی بود میدید اومدم

بهتر بود از قبل باهاش صحبت می‌کردی ولی چیزی از من بشنو که حرف های شخصی زندگیت رو تو این سایت نزار می‌دونی چرا چون امکان داره آشنا باشه بشناستت از حرف های که میزنی بعد دیگه تموم تاپیک هات رو بخونه و اذیتت کنه هواست رو جمع کن

مو سیل زندگی خیلی ها کِردُم. درخت زیاد بید ... ولی ریشه دار؟! کم پیدا میشه اونی که تو خاکِ رفاقت وایستاده باشه . نه که با هر بادی ور داره بره . مو هنو دنبال او ریشه هام . نه شاخه و برگ های بی سایه ....

بهتر بود از قبل باهاش صحبت می‌کردی ولی چیزی از من بشنو که حرف های شخصی زندگیت رو تو این سایت نزار می ...

نمیدونم واقعا اینجا شده بود تنها پناگ گاهم کاش راهی بود همرو حذف میکردم