2777
2789
عنوان

عرق سوز

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست
فک کنم باید میگفتی قوس رو بردار. برام صافش کن. طبیعی باشه. پل بینی وسط دوتا ابرو یکم پایین‌تر میشه ک ...

اره آورده بالا ولی کم اوورده پر پر نکرده . تو میگی خوب شده ولی واقعن من فقط بخاطر همون عمل کردم . چ میشه کرد حالا تو معاینه دکتر بهش میگم 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

اره فهمیدم کاش این عکسا رو چاپ میکردیم می‌بردیم میدادیم دکتر ک قشنگ بفهمن ما چی میخوایم. ولی بازم می ...

بنظرم صبر کن قوس طی مدت ایجاد میشه . من ازین حرص میخورم ک چرا عکس چاپ نکردم خیلی پشیمونم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اره فهمیدم کاش این عکسا رو چاپ میکردیم می‌بردیم میدادیم دکتر ک قشنگ بفهمن ما چی میخوایم. ولی بازم می ...

بنظرم صبر کن قوس طی مدت ایجاد میشه . من ازین حرص میخورم ک چرا عکس چاپ نکردم خیلی پشیمونم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

ببین من دوستم عمل کرد بعد 9 ماه بینیش قشنگ قوس داره قبلش صاف بود خاستی عکسشو بفرستم من میگم تا یکسال ...

خدا کن اینجور ک میگ بشه. من یکی دوهفته دیگ میشه  6 ماه. گفته سر 6ماهت بیا. برم نگا کنه. 

فقط پودر بچه فیروز جوابه واسه منالبته مام و بادی اسپلش که سر جاش

حتما فیروز باشه ؟ من دیگ از وقتی اینجور شده مام نمیزنم میترسم بدترش کنه.یعنی بعده پودر بچه مام میزنی؟ 

فقط هرروز میرم حموم.

هر روز پودر بچه بزنفعلا برای سیاهی هیچ کاری نکنهر وقت دیگه خوب خوب شدیپودر موبر بزن

یعنی پودر موبر سیاهی میبره؟ ببخشید منظورت همین پودر نوره ک میگن. چون من  لیزر رفتم دیگ ازینا استفاده نمیکنم خیلی ساله

میفهمم چیمیگی ی بخشی از عمل ب خدت بستگی داره شاید رعایت کافی نداشتی نوکش اومده پایین چون دکتر من یکی ...

من اولا خودمو سرزنش میکردم شایدرعایت نکردم نوکش افتاده. بااینکه تا دوماه کاملا رعایت کردم. بعد رفتم فیلمی ک موقع تعویض چسبم تو مطب گرفتم نگا کردم دیدم از اول پایین بوده. بعد از پانسمان ک دکتر چسب میزنه میگه فیلم بگیر چسب زدن یادبگیری. یه دختری هم مشکل منو داشت تو مطب دکتر میگف بیا بوتاکس نوک بینی میزنم. 

اخه مسخره من پولم زیادی هرسری هم 500 بدم واسه اینکار جدای از دردش. 

احتمال میدم بمنم همینو بگه. 

خداکنه. دیگه چه میدونستی اینجور میشه. تو توضیحات دادی. 

منم وقتی دکترم اعتقاد به طبیعی نداره فقط نیمه فانتزی وفانتزی عمل میکنه خیالم راحت بود وگرنه منم عکس میبردم. 

حتما فیروز باشه ؟ من دیگ از وقتی اینجور شده مام نمیزنم میترسم بدترش کنه.یعنی بعده پودر بچه مام میزنی ...

از برندای دیگه خبر ندارم استفاده هم نکردم ولی پودر بچه فیروز خدایی خیلی خوبه هم خوشبوعه هم حساسیت نمیده

مام رو من فقط برای بیرون رفتن میزنم همراه پودر

توی خونه فقط پودر 

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛

من اولا خودمو سرزنش میکردم شایدرعایت نکردم نوکش افتاده. بااینکه تا دوماه کاملا رعایت کردم. بعد رفتم ...

اره برو بزن ولش کن از عمل دوباره بهتره ک بخای ترمیم کنس من یکی ک ترمیم لازمم رفتی باز بهم خبر بده ایشالله ک خوب میشه

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

خداکنه. دیگه چه میدونستی اینجور میشه. تو توضیحات دادی. منم وقتی دکترم اعتقاد به طبیعی نداره فقط نیمه ...

هعییی اینم شانس ما ولی تو مطبم چند نفر دیدم ک دو بار عمل کرده بودن احتمالا منم همین کارو کنم

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

یعنی پودر موبر سیاهی میبره؟ ببخشید منظورت همین پودر نوره ک میگن. چون من لیزر رفتم دیگ ازینا استفاده ...

حالا نوره واسه پوست تو خیلی سنگینه

همین پودر موبر معمولی ها

وقتی خوب شدی از حموم اومدی بیرون زینک اکساید بزن

زیر بغل من با زینک اکساید سفیده سفیده

هر نری درخواست دوستی بده نر خره