2777
2789
عنوان

عرق سوز

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 84 پست
آفرین اره دقیقااا . بهش موقع عمل گفتم هم تو برگه نوشتم اما مثل اینکه کار خدشو کرده کلا گوش نمیده کار ...

دیگ باید باهاش ساخت. کاری ازدستمون برنمیا.مال من اولش همینطوری بود فقط قوزش برداشته. قوس میخواستم نداده. حالا دکتر من اصلا طبیعی عمل نمیکنه. حتی یه دختری اونجا بهش گفت طبیعی دکتر گفت طبیعی واسه پسرا قشنگه. 

من موندم مال منو چرا اینقد طبیعی درآورده. هرچند من خودمم تو برگه نوشتم نیمه فانتزی. 

ولی حرص میخورم میگم دکتره ذهنیتش این بود طبیعی خوب نیست چرا مال من اونطور کرده. 

بینیت خوب شده بخدا . خیلی خوب شده

مرسی. ولی دوس ندارم. بقول خودت ک به بینی تو قوس دار نمیا به مال منم اینجور صاف نمیا. ازاول همین بود ک خواستم تغییرش بدم وگرنه ک واسه قوزه فیلر میزدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس طراحی کرد برا من اصلا طراحی نکرد موقع جراحی تو برگه نوشتم پل بینی بیاد بالا چون ترکمن هستم میخام ...

اولش ک رفتم واسه ویزیت طراحی کرد. دوسال بعد نوبت عمل داد. یماه قبل عمل مشاورش حرف زدم قشنگ پرسید چی میخوای چه مدلی همرو می‌نوشت رو برگه. 

یهفته قبل عمل دوباره خود دکتر دماغم نگا میکرد. اون برگه رو میخوند. ولی خب سر عملم ندیدمش ک باز بگم نیمه فانتزی کنه. ولی خب اون برگه و عکسا دستش بود. 

اصلا هرچی فک میکنم نمیدونم چرا طبیعی دراورده

پس طراحی کرد برا من اصلا طراحی نکرد موقع جراحی تو برگه نوشتم پل بینی بیاد بالا چون ترکمن هستم میخام ...

فک کنم باید میگفتی قوس رو بردار. برام صافش کن. طبیعی باشه. پل بینی وسط دوتا ابرو یکم پایین‌تر میشه ک تو عکست اونو انگار آورده بود بالا. 

بخدا مال تو خوبه فعلا سخت نگیر

ببین من میخاستم اینطوری بشه مثل این عمل بشه بینیم مثل این خانمه بود میخاستم اینطوری بشه میخاستم اون ...

اره فهمیدم کاش این عکسا رو چاپ میکردیم می‌بردیم میدادیم دکتر ک قشنگ بفهمن ما چی میخوایم. 

ولی بازم میگم مال تو بد نیست. حالا میگی یکم پرش کرده شاید بیشتر ازاون نمی‌شده. مال من چی یذره هم قوس نداده دلم خوش بشه

این عکسه زیاد قوس نداده . ولی فهمیدم چیمیگی توی مطب شاید بشه برات سوهان کشی کنه ک اون حالت قوس ایجاد ...

منم قیافم تغییر نکرده اصلا. سوهان کشی درذ نداره والا من کورتن هم میدیدم بعضیا تو مطب میزدن میترسیدم. هرچند ک من لازم نداشتم. 

حالا اگ دکتره زیر بار بگه قبول کنه. 

بنظرم اونایی ک دماغای عقابی دارن خیلی عوص میشن. یه دوست داشتم دقیقا همینطوری. کلی تغییر کرد. برای ما چون خیلی ایراد نداشته اونیم ک داشته رفع نکرده انگار ن انگار. 

خارش نداره. فقط عرق ک میکنه میسوزه. با پودر بچه خشک میمونه؟

اره

بعضی وقتا زیاد چرب میکنی مثل چیزی که تو روغن سرخ میشه بدتر میشه

پودر جواب میده

مدیونی فک کنی پوست بچه هام حساس بودن

متخصص پوست شدم

هر نری درخواست دوستی بده نر خره

ارهبعضی وقتا زیاد چرب میکنی مثل چیزی که تو روغن سرخ میشه بدتر میشهپودر جواب میدهمدیونی فک کنی پوست ب ...

عزیزم ❤️ خداحفظشون کنه. 

مرسی. حتما برم بگیرم. همون من اولا پماد میزدم یمدت خوب میشد. دوباره بدتر میشد. الان زینک میزنم روز یبار. اینم انگار تاثیر نداره. باز تاعرق میکنم قرمز میشه و میسوزه. 

پودر بچه تاحالا استفاده نکردم بگیرم بزنم روش؟ روزی یبار یا هروقت عرق کرد؟ 

یسوالی من دکتر پوست رفتم برا همین عرق سوز برام کلیندامایسین نوشت اونو چندبار زدم سیاه شد حالا این سیاهی اصلا نمیره. شما میدونی چکار میشه کرد عین روز اول بشه. 

عزیزم ❤️ خداحفظشون کنه. مرسی. حتما برم بگیرم. همون من اولا پماد میزدم یمدت خوب میشد. دوباره بدتر میش ...

هر روز پودر بچه بزن

فعلا برای سیاهی هیچ کاری نکن

هر وقت دیگه خوب خوب شدی

پودر موبر بزن

هر نری درخواست دوستی بده نر خره

دیگ باید باهاش ساخت. کاری ازدستمون برنمیا.مال من اولش همینطوری بود فقط قوزش برداشته. قوس میخواستم ند ...

میفهمم چیمیگی ی بخشی از عمل ب خدت بستگی داره شاید رعایت کافی نداشتی نوکش اومده پایین چون دکتر من یکیو عمل کرده بود نوکش اومده بود پایین بخاطر رعایت نکردن خدش

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

مرسی. ولی دوس ندارم. بقول خودت ک به بینی تو قوس دار نمیا به مال منم اینجور صاف نمیا. ازاول همین بود ...

اره دیگه عمل میکنیم فیلر نزنیم من خدمم میتونستم فیلر بزنم پر بشه سالی ی بار میزدم دیگه عمل نمی‌کردم ولی میخاستم دائمی باشه هی نرم کلینیک و بیام 

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی 

اولش ک رفتم واسه ویزیت طراحی کرد. دوسال بعد نوبت عمل داد. یماه قبل عمل مشاورش حرف زدم قشنگ پرسید چی ...

ببین من دوستم عمل کرد بعد 9 ماه بینیش قشنگ قوس داره قبلش صاف بود خاستی عکسشو بفرستم من میگم تا یکسال رو صبر کن بعد برو پیش دکتر ی چکاپ بگو من نیمه فانتزی میخاستم ببین چیمیگه

خاهر کوچیکه آنجلیناجولی