من کشاله ی ران م اینجور شداین ماه پریود شدمفعلا به کلوتریمازول جواب داد امشب قرص م گرفتم
ولی فک نکنم قارچ باشه. چون عرق ک میکنم سریع اینجور میشه. اونم پوستم حساس و نازک شده بخاطر داروهایی ک دکتر قبل داد. الانم رفتم دکتر گنده اون دکتر درست کنم ک بدتر شد.
من دوباره عکستو دیدم. قوسو از اول داشتی. برای تو انگار فقط رو نوکش کار کرده چون خودت قوس داشتی. ولی ...
آفرین اره دقیقااا . بهش موقع عمل گفتم هم تو برگه نوشتم اما مثل اینکه کار خدشو کرده کلا گوش نمیده کار خدشو میکنه . مثلا یکی بهش گفت نیمه فانتزی دربیار ولی باز طبیعی دراوورده بود براش ، راسته کار دکترم طبیعیه. اره من قوس رو داشتم میخاستم اون قوس پر بشه قشنگ بیاد بالاا مثل بینیه شما صاف چون به صورت من قوس نمیاد بینیه من آسیایی بود تو گوگل بزن بینی آسیایی پل های کوتاه دارند مال منم همین بود پلشو خیلی کم اوورده بالا در صورتیکه میخاستم کامل پر بشه اما نشده
افسردم کرده. دکتر من قبل عملتو طراحی میکنه دقیقا همونو درمیاره. اون چیزی ک واسه من درآورد خیلی خیلی ...
پس طراحی کرد برا من اصلا طراحی نکرد موقع جراحی تو برگه نوشتم پل بینی بیاد بالا چون ترکمن هستم میخام بیاد بالا و پهنی اطرافش رفع بشه نوکش هم نسبتا تیز سرسرکی خوند ی بارم بهش توضیح دادم بعدش دوباره میخاستم بگم ک دیدم سریع بیهوشم کردن
یه عکس از گوگل فرستادم دوس داشتم اون قوس رو داشت. مال من مثه یه خط شده. بابا لعنتی یکم قوس میدادی. ن ...
این عکسه زیاد قوس نداده . ولی فهمیدم چیمیگی توی مطب شاید بشه برات سوهان کشی کنه ک اون حالت قوس ایجاد بشه و دیگه نیاز به ترمیم نداشته باشی. در کل میگم قوزت رفع شده و تغییر کردی . من نه قوز داشتم ن بینی گوشتی . هدفم همون پل بینی بود ک نیوورد بالا برا همین هیچ فرقی نکردم ی کوچولو آورده بالا