2821
2789
عنوان

فسخ اجاره

109 بازدید | 14 پست

سلام.کسی اگر اطلاعی داره راهنماییم کنه تورو خدا دارم دیوونه میشم الان مغازه ارایشگاه زنانه یکساله اجاره کردیم .می‌خواهیم پاشیم ی ماه کرایه رو دادیم بهش گفتیم خسارت یک ماه رو میدیم با حق فسخ املاک 

همش فهش میده مزاحم من نشید زنگ نزنید حق ندارید پاشید بی احترامی میکنه .چکار میتونیم انجام بدیم شکایت کنیم میشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یک آدم بد دهن روز دوم از زمان اجاره شروع ب بی احترامی کردن باعث درگیری شد آدم هیز ک فقط دنبال سواستف ...

اون قانون رو بلده باهاش کنار بیاید لج کرده دیگه

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد

اون قانون رو بلده باهاش کنار بیاید لج کرده دیگه

امکان فسخ یعنی وجود نداره شکایت کنیم ازش آخه داخل قولنامه ذکر کرده بخایی پاشی ده تومن خسارت بده ی نفرم جای خودت پیدا کن 

امکان فسخ یعنی وجود نداره شکایت کنیم ازش آخه داخل قولنامه ذکر کرده بخایی پاشی ده تومن خسارت بده ی نف ...

اگه ذکر کرده که مشکلی نیست 

برو فردا شورا حل اختلاف 

قبلش به بنگاه اعلام کن شرایطو فردا نزنه زیرش

📛 اقا آخرش همه دوستام زن میگیرنمنم میشم اون رفیق مجرد عیاشی که زناشون میگن با این نگرد