2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 142 پست
اونوقت هنوز نامزدته؟

اگه جوابتو داد بمنم بگو لطفا 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واکنش طلاق:ما داریم اینجا زحمت میکشیم

عقد نیستیم🤧

فقط 

دل کندن از کسی که عاشقشی سخته

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بگو منم اونجاتو میبرم میزارم کف دستت😎

و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه ی تلخی را نچشیده ایم....! 🔮🍂             اون که جدا میکنه عطر نیست مغز توعه.🧠  اینا که میگی حقیقت نیست فرض توعه.   تو به چیزی که به نفعت باشه ایمان داری دو دفعه صبر اومده برگرد بری نقض توعه☻️🧡     یه زندگی از تو طلب کارم.  آیینه ها میگن افسردگی دارم.  روزای خوبی نیست درگیر و دلگیرم.   با این همه رویا از زندگی سیرم     از آدما خستم از همه ترسیدم.    تو منو کی کشتی که من نفهمیدم؟     
چرا ولش نمی‌کنی؟؟ مازوخیسم داری؟

چون تازه دیروز این حرفارو به این شدت گفته و از دیروز هنوز فرصت صحبت پیدا نکردم باهاش

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

تو چند سالته اون چند سالشه

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
اگه جوابتو داد بمنم بگو لطفا

هنوز فرصت صحبت پیدا نکردم باهاش

شیفته کاریشه امروز

طبیعتا دیگه نباید نامزدم بمونه

چون تازه دیروز این حرفارو به این شدت گفته و از دیروز هنوز فرصت صحبت پیدا نکردم باهاش

ببین تا دیر نشده خودت رو نجات بده

اگر هم یه وقت زد رو کانال باشه عوض می‌شم و فلان که بعید می‌دونم گوش نکنیا‌.

این آدم الان که هیچ‌کارته اینطوری تهدید می‌کنه. یه‌چیز دیگه

پیام‌ها و حرف‌هاش رو می‌تونی نگه داری به‌جرم تهدید شکایت کنی.

.She's somebody , not some body.  

ببین تا دیر نشده خودت رو نجات بدهاگر هم یه وقت زد رو کانال باشه عوض می‌شم و فلان که بعید می‌دونم گوش ...

نه میشناسمش نمیره رو قول و وعده الکی

به گفته خودش تهدید نمیکنه میگه که بدونم

که اگر بعدا کتک خوردم نگم نمیدونستم

هنوز فرصت صحبت پیدا نکردم باهاششیفته کاریشه امروزطبیعتا دیگه نباید نامزدم بمونه

برات شوهر نمیشه بیخیالش 

بدرد بخور نیست

بدبختی ب خدااا 

حال خوبه امروز تو ب فردای نیومده گره مزن😍🥰

برات شوهر نمیشه بیخیالش بدرد بخور نیستبدبختی ب خدااا

اره میدونم

فقط اینکه بخوام دل بکنم و فراموش کنم برام خیلی سخته