2777
2789
عنوان

نامزدم میگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2979 بازدید | 142 پست

خودت می دونی تصمیم درست چیه پس برو باهاش حرف بزن و البته بگو اگر می خواهی باهات ازدواج کنم باید شرایطم را بپذیری و تمام حقوق قانونیم را بهم بدی . بهش بگو تو اجازه نداری روی هییییچ کسی دست بلند کنی و هیچ کس بی صاحب نیست که هر حرفی را جرات کنی بهش بزنی . جدی باهاش صحبت کن و بدون خدا چقدر دوستت داره که با همچین آدمی زیر یک سقف نرفتی دوام عشق و عاشقی شش ماهه و بعد باید علت های دیگه ای هم وجود داشته باشه تا عشق را پایدار کنه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خودت می دونی تصمیم درست چیه پس برو باهاش حرف بزن و البته بگو اگر می خواهی باهات ازدواج کنم باید شرای ...

ممنونم از نظرت❤️❤️کاملا درست میگی

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بهت در خواست دوستی میدم قبول کن کارت دارم

قبول کردم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

خونوادش بهت گوشزد کردن جونتو بگیر فرار کناگه شک داری برید مشاوره قبل از ازدواجاونجاها هم قبلش برو و ...

بعید میدونم مشاور فایده ای داشته باشه و بتونه کاری کنه وقتی دست بزن داره💔

میخوای باهاش ادامه بدی؟

نه بعید میدونم🤔اصلا دوست ندارم کتک بخورم

واقعا چرا بعضی از مردای این دوره زمونه انگار بازمانده های عهد عتیقن

چی بگم

خوبه بهشم بگو به خاطر این حرفاش بوده که بفهمه دوره زمونه عوض شدهیکی بزنه دوتا میخوره

اره منتظر فرصتم باهاش صحبت کنم اساسی

نامزدی دوره شناخته از همین حرفا باید شناخت پیدا کرد، نه؟

اره دقیقا

واکنش طلاق:ما داریم اینجا زحمت میکشیم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️