2777
2789
عنوان

مزار شهید تورجی زاده

357 بازدید | 24 پست

سلام 

چطورین خانوما

کسی میدونی مزار شهید تورجی زاده کجاس گلستان شهداست؟

اصن اینکه میگن حاجت میده درسته؟

بعد من بخوام با خودم گندم ببرم باید کجا بزیزم؟

عزیزم من تا به حال نرفتم ولی اگه رفتی عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و انشالله هیچ وقت شر و درد سر و بی آبرویی برا من و عزیزانم درست نشه و مهربون لطفا و تورو خدا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا برم ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم خیلی خوشگل و بی عیب و نقص شم و انشالله دو تا فکم رو هم قرار بگیره و تا کمتر ۶ ماه دیگه برا جراحی فک آماده شم و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و اصلا اذیت نشم و خیلی خوشگل شم و مشکل تنفسی و بلع غذام و جویدن غذام خوب شه کامل با جراحی فک و انشالله شبها با دهن باز نخوابم انشالله🙏🥹و پول ارتوسرجری و جراحیم کامل خدا واسم برسونه و محتاج هیشکی نشم انشالله 😭 🙏😭 تو رو خدا دعا کن حتما امسال ارتوسرجری و جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کنم و خیلی از نتیجه از همه لحاظ راضی باشم.🥹😭 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منو عزیزام هم دعا کن 

فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

رفتی ب امید خدا منو یاد میکنی؟؟؟اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم برا شاغل شدنم ب امید خدا تو شرکت مشغول بشم 

شرایطم بده خیلی بد چ تو درو همسایه چ دوست و فامیل حتی خانواده مادرم ک با نفرت سر سفره بهم غذا میده قشنگ نفرت رو تو چشماش میشه دید 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

من نمیدونم ولی تو شهر ما یه سری سر مزار شهدا دیدم تو ظرف یه بار مصرف یکی گندم گذاشته بود 

میشه لطفا دعام کنی..بش بگو من تازه باهات اشنا شدم خیلی برات سوره یس میخونم میشه برادری کنی در حقم واسطه شی حاجتمو بگیرم..بگو خیلی درموندم با گریه صداتون میزنم بتون پناه اوردم کمکم کن منم حاجت روا شم نذرامو ادا کنم 😭

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

عزیزم من تا به حال نرفتم ولی اگه رفتی عزیزم لطفا و خواهشا دعا کن خدا آبروی من و عزیزانم رو حفظ کنه و ...

چشم عزیزم حتما برات دعا میکنم 

انشالله هرچی از خدا میخوای بهت بده 

منم برات از شهید تورجی زاده درخواست میکنم

❤️

رفتی ب امید خدا منو یاد میکنی؟؟؟اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم برا شاغل شدنم ب امید خدا تو ...

چشم عزیزم 

حتما برات دعا میکنم 

انشالله خدا همیشه پشت و پناهت باشه 

و به هرچی که میخوای برسی✨️

هممون رو دعاکن. 

مثلا من پزشک بشم. 😔 عمه ام اذیتم نکنه بابام رو تحت تاثیر قرار نده. امسال به ارزوم برسم ان شالله

دونه هارو هرجا که بودی به نیت ایس‌ن بده به پرنده ها. من خودم لب پنجره خونم‌ن هرررروز به نیت شهدا و ائمه به پرنده ها دونه میدم.

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
هممون رو دعاکن. مثلا من پزشک بشم. 😔 عمه ام اذیتم نکنه بابام رو تحت تاثیر قرار نده. امسال به ارزوم ب ...

بهای نیت چی؟

چشم عزیزم 

برات دعا میکنم 

انشالله همیشه خدا پشت و پناهت باشه 

فقط اسمتو بگم یا چی؟