2777
2789
عنوان

مزار شهید تورجی زاده

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 24 پست
اسمتو بگم یا چی؟

ممنون مهربونم.. اسممو نمیشه اینجا بگم چون خیلی زندگیمو میدونن .. ب اسم کاربریم دعا کن..بگو درمونده ترینه بگو ده کیلو لاغر شده دیگ حتی نا نداره سرپا بمونه😭😭 بگو کمکش کنین حاجتشو بگیره ناامید نشه اگ ناامید شدم بیشتر از این از پا میوفتم من ب امید زندم

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من بیش هزاران بار ازس حاجت گرفتم شغلمو خونه مون رو و... از واسطه قرار دادن ایشون هست تایپیکم ریاد دارم دربارش

مزارشم ازهرکی بپرسی بهت نشون میده همیشه هم شلوغهه 

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

من بیش هزاران بار ازس حاجت گرفتم شغلمو خونه مون رو و... از واسطه قرار دادن ایشون هست تایپیکم ریاد دا ...

نمیدونی وقتی گندم میبرم باید خودم باید چیکار کنم؟

اصلا تاثیری هم داره؟

نمیدونی وقتی گندم میبرم باید خودم باید چیکار کنم؟اصلا تاثیری هم داره؟

گندم نبرید کنار مزارشون هم نوشتن که شمع واینا نزارید کثیف میشه خوب نبست گندمو جای دیگه به نیتش بربزید سرقبرش همیشه میان گندم میزارن اما واقعا پرنده ها نمیخورن پخش وپلا میشه حیف ومیل میشه نعمت خدا

|کاراموز وکالت| " قسم به صبرکه تو خدای رویداد های محالی🌱🕊" [حسین جان ارباب شدی که رو به هرکس نزنم♥️🕌]

بهای نیت چی؟چشم عزیزم برات دعا میکنم انشالله همیشه خدا پشت و پناهت باشه فقط اسمتو بگم یا چی؟

سمیرا هستم. توروخدا دعاکن. امسال تو این رشته درس بخونم. مانع نشه کسی. همه چی فراهم باشه واسم. 

بهای نیت از چه نظر؟ اینکه نیت کردی  بری سر خاک؟ اگه تازه میخوای نیت کنی میتونی بگی هر موقع تونستم. یا مثلا پول یه جعبه خرما یا یه باکس کیکیا یه دیس حلوا بدی به یکی که نزدیک هست به نیت تو بخره و ببره سرخاک. 

من نیت خرما دارم. اما خودم تهران نیستم. ه قبول بشه دنبال یه عزیزی میگردم پولش رو بزنم به کارتش بخره ببره سرخاک 

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 
سمیرا هستم. توروخدا دعاکن. امسال تو این رشته درس بخونم. مانع نشه کسی. همه چی فراهم باشه واسم. بهای ن ...

چشم عزیزم 

برات دعا میکنم 

انشالله که هرچه زودتر حاجت روا بشی 

منظورم برای نیت بود😅

گفتی گندمارو با چه نیتی بریزم؟

چشم عزیزم برات دعا میکنم انشالله که هرچه زودتر حاجت روا بشی منظورم برای نیت بود😅گفتی گندمارو با چه ...

به نیت حاجت روایی خودت هدیه کن به فلان شهید. 

البته من جز خودم همه رو هم یادمیکنم.

مرسی عزیزم لطفا دعا کن. هم رشته ای که میخوام هم اگه قسمتم 

هست خوشبختی هست به اشکان برسم.💞

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس