من و شوهرم قبلا تو ی شهر دیگه زندگی میکردیم اوایل خیلی خوب بود دوستم داشت هر کاری میگفتم میکرد اصلا نازک تر از گل بهم نمیگفت چند وقت گذاشت که اخلاقش یکم بد شد منم چیزی نمیگفتم بارداری اولم بود که خیلی با هام بد شد خیلی اذیتم میکرد همش استرس داشتم همش حرص میخورم بعد که بچه به دنیا اومد دیگه نگمممم اوضاع خیلی بد شد ولی من گیر ندادم یکم بهتر شد بعد بارداری دومم کارش به کتک رسیده بود بعد که کارش تموم شد اومدیم شهر خودمون و خانواده شوهرم نزاشتن خونه کرایه کنیم ی خونه بزرگ داشتن دو طبقه طبقه بالا هم جاریم منم نمیتونستم مخالفت کنم دیگه از وقتی اومدیم اصلا منو نمیبینه هرشب دعوا کتکم میزنه به هر بهانه ای وضع مالی خانوادمم زیاد خوب نیست چیکار کنم بنظرتون با دوتا بچه طلاق بگیرم اگه طلاق بگیرم چطور بچه هامو بگیرم چطور بزرگشون کنم نمیدونم چیکار کنم خیلی اذیتم خسته شدم از انقدر کتک
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.