2777
2789

@مرمری1372‍  

جوونیاش پلنگ بود یادمه جوونیاش خوشگل بود

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پلنگا نی نی سایت چه میکنن اخه؟ماها نهایتش ژلی باشیم

اتفاقا پلنگا خیلی چیپ و خزن. همه جاهم پلاسن، اینستارو که آباد کردن...اعتماد به سقفشونم خبلی بالاست.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

فقط اقایون هول و بیکار و بیعار که آب از لب و لوچه شون اویزون و چراغ خاموش یا با کاربری فیک تو تاپیک پهن شدن و دنبال پلنگ میگردن که برن بهش درخواست دوستی بدن، یه عده چلغوز داغون 😂😂

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃

قیافه ام ساده و معصومه هیچ عمل زیبایی ندارم ظاهرمو دوس دارم چون پوستم صافه صورتم چشمام رنگیه ابروم پره بهم نمیخوره ۳۲ سالم باشه ولی مثل اینکه اونایی که نچرال نیستن بیشتر طرفدار دارن

در آیینه زنی میبینم زیبا، مغرور و قدرتمند.آن قدر سرسخت که جبر روزگار تارهای سفید لابه لای گیسوانش است، من عاشق این زن هستم💍

عزیزم من نچرالم ولی ابروهام اخمالو شده سنم رفته بالا گفتم اگه ارزون باشه فقط لیفت شقیقه انجام بدم ک ...

آخه این کارا دایمی نیست هرسال باید ترمیم کنی

وبعدش دیدم کسانی ک تزریق میکنن بعداینکه اثرش میره پوست شل میشه

کلا ایرانی ها خیلی افراط میکنن توهرکاری

تو بازیگرای خارجی با افتخار پیری وچروک های صورتشون رو نشون میدن واکثرا چربی صورتشون رو تخلیه میکنن ولی ایرانیها کاملا برعکس عمل میکنن