2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم ولی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
شوهر من که همش به پسرم میگه زیر ۳۰ سال ازدواج کردن اشتباهه،من الان بعد ۴۸ سال فهمیدم چی از زندگی میخ ...

شوهر منم هر جا میکنه به مجردان میگه ازدواج نکنیا اشتباهه ازدواج بده من پشیمونم یعنی خیلی حیلی دلم میشکنه.من زن بدی براش نیستم من حتی خیلی از وسایل ها و لباس و طلا رو خودم گرفتم که تو فشار نیفته و سر بلند باشه و به هیچکس نگفتم حتی خانوادم.الان این حرفا رو میشنون آتیش میگیرم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اگه من حرف بزنم میشم ضد زن ولی میگم والا حرفاش بی منطق نبوده ۴ ماه دیگه جشنه میزاشتن دوهفته مون ...

اخه اینو آروم میگفت مشکلی نبود تو بازار بین اون همه آدم برگشته میگه تو هم مریضی ها واقعا دلم شکست و اشکم در اومد 

مثلا دلم گرفته بود میخواستم باهاش برم بیرون گفتم تا اینجا اومدیم بریم بگیریم

میدونی از بس گفته واقعا دیگه نمیکشم خیلی پشیمونم که باعث شدم با من ازدواج کنه و بعدش اینطور بشه اینط ...

باورت میشه تا ۱۰ سال بعد ازدواجمون عادتش بود که اگه ماشین عروس تو راه ببینه،سرش رو از شیشه ماشین می‌آورد بیرون و به داماد میگفت فکر میکنی فتح خیبر کردی!بدبخت کردی خودتو

توی جمعها هم مرتبا این جمله رو میگفت🤬

۲۰ ساله متاهلم.همیشه خریدامو با مادرم رفتم.مرد جماعت بیاد بازار؛ غررررر میزنه.

من احمق گفتم عوض اینکه با مامانم یا دوستام برم باشوهرم برم اونم دستش درد نکنه از دماغم در اورد

من احمق گفتم عوض اینکه با مامانم یا دوستام برم باشوهرم برم اونم دستش درد نکنه از دماغم در اورد

اشکال نداره.واست تجربه میشه.منم از این روزها زیاد داشتم.

تنهایی برو یا با خواهرت یا دوستت...تا دلت میخواد پاساژها رو بگرد.بیکاری مرد جماعتو پشت سر خودت راه میندازی!

بلانسبت!ولی همین ناراحتی‌ها و اختلافات باعث تجربه میشه که کاری کنیم کمتر ناراحتی پیش بیاد،مثل همین مورد که تجربه میشه باهاش خرید نری،کادو به کسی بدون اطلاع ندی و....‌

2790
2778
2791
2779
2792