2777
2789
عنوان

میخوام جدا شم ولی موندم

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 45 پست
ولی اینکه کادوی خواهرت رو دادی و اونو در جریان نگذاشتی هم اشتباه بود.

خوههدم‌گفت پول نیاز دارم بجای کادو پول بده منم دادم ولی اینو واقعا ندونسته کردم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان اگه من حرف بزنم میشم ضد زن ولی میگم 

والا حرفاش بی منطق نبوده ۴ ماه دیگه جشنه میزاشتن دوهفته مونده به مراسم می گرفتی شاید تاریخ عوض عوض شد شاید سایزت تغیر کرد شاید لباس قشنگتر پیدا کردی دوست داشتی اونو داشته باشی 

برای تولدم یه کلمه میگفتی برای تولد خواهرم پول بیشتر به کارش میاد میخوام پول بدم صلاح و مشورت نه فقط اطلاع بده نه اینکه خودش بگه بعد بگی انجام دادم تمام لولو سر خرمن که نیست شوهرته اگه شوهرت برای خواهرش بدون اطلاع تو اینکارو میکرد الان اژدهای دوسر بود و حکمش قتل 

لایک به وجودتمن مکقع ازدواجپ شوهرم ۲۲ سالش بود الان ۳۰ سالشه تازه یکم عقلش به کار افتاده

شوهردختر عمه خودم ۲۱ سالش بود دختره ام ۱۹ زود عقدکردن حامله ام شد بچع ب دنیا اومد اینا طلاق گرفتن، دختره یادش افتاده بره با دوستاش هروزبیرون وکافه پسره ام رفیق بازی و دوس دختر بچه ام دادن مادرشوهره بزرگ میکنه

راست میگه واسش زود بوده، مردا توهرسنی بچه ان و میخوان بچگی کنن رفیق بازی کنن، زیر ۲۸ نباید ازدواج کن ...

گناه من چیه واقعا خسته شدم همه فامیلشون میدونن این پشیمون شده چون تو هر جمعی میگه

پسر خالیم هم سن اینه و ازدواج کرده و میگه خیلی خوشحالم ازدواج کردم 

با اینکه من واسم کم نمیزارم از هیچ لحاظ همیشه سعی کردم کمبودی نزارم ولی انگار فایده نداره خوبی هام به چشم نمیاد و

بعله شوهر من بعد از ۸ سال زندگی مشترک الان ۳۰ سالش شده تازه یکم‌عقلش به کار افتاده

شوهر من که همش به پسرم میگه زیر ۳۰ سال ازدواج کردن اشتباهه،من الان بعد ۴۸ سال فهمیدم چی از زندگی میخوام و کلاه سرم رفت با ازدواج

چند روزه خیلی دلم شکسته از حرفش!آخه من تو زندگی باهاش خیلی کوتاه اومدم و خصلت‌های بدش رو به روش نیاوردم،اگه اشتباهی می‌کرد و اعتراف می‌کرد، ملامتش نمیکردم ولی الان این حرفها رو میزنه

شوهردختر عمه خودم ۲۱ سالش بود دختره ام ۱۹ زود عقدکردن حامله ام شد بچع ب دنیا اومد اینا طلاق گرفتن، د ...

بچه ی بیچاره🥹

وای بغض کردم 

شوهر من هم وقتی عروسی کردیم رفیق بازی هاش شروع شد 🥹🥹

من خیلی سختی کشیدم تا الان که ۳۰ سالشه آروم تر شده مهربون و مسئولیت پذیر شده 

و بیشتر کار میکنه 

خدایا اگه میدونستم الان عاقل میشه هیچوقت خودمو دق نمیدادم

متاسفانه خیلی از مردها بعد از مدتی از ازدواج پشیمون میشن و این جمله رو مرتب به زبون میارن،زیر ۳۰ سال ...

میدونی از بس گفته واقعا دیگه نمیکشم خیلی پشیمونم که باعث شدم با من ازدواج کنه و بعدش اینطور بشه اینطور بگه

شوهر من که همش به پسرم میگه زیر ۳۰ سال ازدواج کردن اشتباهه،من الان بعد ۴۸ سال فهمیدم چی از زندگی میخ ...

ای بابا 

ناراحت نکن خودتو 

شاید منظورش همون سی سالگیش و زیر ۳۰ بوده که اشتباهات زیادی کرده بعد از ازدواج

کاش رک و راست بگه نمیدونم واقعا گاها خوبه گاها بد

نگران نباش؛متاسفانه شانست امروز روز بدش بوده

منم اوائل میخواستم با شوهرم خرید برم ولی وقتی دیدم ادا اطوار درمیاره،پسند میکردم بعد اونو برای خرید می‌بردم.منظورم اینه توی بازار و پاساژ نمیگردوندمش همراه خودم.چون اصلا حوصله نداشت و ناراحتی پیش میومد

2790
2778
2791
2779
2792