2777
2789
عنوان

اعمال روز و شب دحوالارض 🌹

154 بازدید | 16 پست

اعمال کامل گوگل هس سرچ کنید ...

اما گفتن ذکر 

الحمدلله 🌸

سبحان الله 🌸

الله اکبر 🌸

لا اله الاالله 🌸

در این روز نورانیت دل را افزایش میدهد

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ساعت ۱۰ شب شروع کردمتا خود صبح میخوام بشینم و استغفار کنم

شب زنده داری وتوبه و استغفار هم از اعمال این شب با برکته که با شب جمعه مصادف شده 

خوش به سعادتت 

التماس دعای مخصوص دارم 

تو دنیای علی کریمی ها تو وحید شمسایی باش 🌸غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

اللهم_عجل_لولیڪ_الفرج💚

چو بشکفد ز لبت غنچه پاک دعا

تو را به فاطمه (س) سوگند التماس دعا🤲🙏🌹

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤

سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید جواب آزمایشاشون سالم باشه 🙏الهی که هیچ وقت بلا نبینید 🤲🤲

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید ...

الهی به حق این شب عظیم خبرهای خوب بشنوی واز ته دل شاد بشی

منو عزیزام  هم دعا کن لطفا 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

سلام شب بخیر عزیزان دلم منتظر دوتا خبرم خبر سلامتی همسرم وپسرم میشه با دلهای پاکتون براشون دعا کنید ...

الهی به حق ام البنین همیشه سالم باشند و درکنار همدیگه با حال خوب زندگی کنید الهی امین 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

من از ساعت ۱۰ شب شروع کردمتا خود صبح میخوام بشینم و استغفار کنم

منو عزیزام  هم دعا کن لطفا  خیلی محتاج دعام امام زمانم فراموش نکن مهربون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2790
2778
2791
2779
2792