2777
2789
عنوان

شهید علی اکبر نظری ثابت

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست

بخون اینوووووووو

https://www.ninisite.com/discussion/topic/7235794/شهید-علیاکبر-نظری-ثابت-شهیدی-که-حاجت-روا-میکند-زیارت-روزانه-شهدا-روز520

فقط 18 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

عزیزم از ائمه حاجتت رو بخواه، این کارا بدعته از حضرت ام البنین بخواه قطعا شهدا مقام بالایی دارن ولی ...

ائمه که قابل بیان نیست احساس و ارادتم بهشون

ولی میشنوم هرکس یک رفیق شهید داره و چقدر باهاش راحته و آرامش میگیره . منم همینطور تو ذهنم اومد گفتم شاید نقطه تحول منم اینجاست وگرنه دلیل بر عدم اعتقاد به ائمه نیست❤

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم از ائمه حاجتت رو بخواه، این کارا بدعته از حضرت ام البنین بخواه قطعا شهدا مقام بالایی دارن ولی ...

واسطه قرار دادن شهدا اشکالی نداره مثل واسطه قرار دادن ائمه هست

حاجت از خودشون خواسته نمیشه که فقط واسطه قرار میدیم این انسان های ارزشمند رو

شبنم دعوتت کرده براش یه زیارت عاشورا بخون باهاش دردودل کن براش صلوات بفرست تو نمارز شب یادش کن

سما هستم قشنگم

نمیدونم والا چطور بگم

دوست خواهرم داشت اسم چند تا شهید رو میگفت یهو اسم ایشون نظرم رو جلب کرد

اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین  دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺

واسطه قرار دادن شهدا اشکالی نداره مثل واسطه قرار دادن ائمه هستحاجت از خودشون خواسته نمیشه که فقط واس ...

وقتی آب هست عزیزم تیمم باطله، میتونی زندگینامشون رو بخونی و از نظر اخلاقی خودتون رو به شهدا نزدیک کنید، پدر من همیشه میگفتن توی جبهه lون عزیزانی که شهید میشدن نورانی می‌شده چهره هاشون، اینو گفتم که بگم شهدا قطعا مقام دارن اما حاجت رو خوبه از اهلش بخوای، بازم هرجوری راحتید. 

سما هستم قشنگمنمیدونم والا چطور بگمدوست خواهرم داشت اسم چند تا شهید رو میگفت یهو اسم ایشون نظرم رو ج ...

ببین دعوتت کرده از دستش نده مهربون منو عزیزام  هم دعا کن لطفا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببین دعوتت کرده از دستش نده مهربون منو عزیزام هم دعا کن لطفا

اخه نماز عادی من نمیخونم چ برسه به نماز شب😭😭😭

ولی فردا چشم  زیارت عاشورا میخونم اسمتون رو بگید لطفا ❤

اخه نماز عادی من نمیخونم چ برسه به نماز شب😭😭😭ولی فردا چشم یه زیارت عاشورا میخونم اسمتون رو بگید ل ...

فاطمه هستم برای عزیزام هم دعا کن الهی خیر ببینی 

قربونن خدا برم ببین چجوری دعوتت کرده امشب دحوالارض هست عجب شبیه 

انقدر خدا دوستت داره منو عزیزام  هم دعا کن لطفا 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فاطمه هستم برای عزیزام هم دعا کن الهی خیر ببینی قربونن خدا برم ببین چجوری دعوتت کرده امشب دحوالارض ه ...

چشم عزیزم چشم‌.

خداکنه دستمو بگیره:( شما هم منو دعا کن🥺😭

بخون اینووووووووhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/7235794/شهید-علیاکبر-نظری-ثابت-شهیدی-که-حا ...

مرسییی گل😘😘

وقتی آب هست عزیزم تیمم باطله، میتونی زندگینامشون رو بخونی و از نظر اخلاقی خودتون رو به شهدا نزدیک کن ...

درسته عزیزم

ائمه با هیچکس و هیچ چیز قابل مقایسه نیستن

هیچ شکی نیست

ولی میشه شهدا رو واسطه قرارشون داد بدعت نیس یا اینکه گناه داشته باشه، یا مثلا میتونیم باهاشون درد و دل کنیم و...

چون از یه لحاظی ادم احساس میکنه که میتونه بیشتر با اونا ارتباط بگیره چون مثل ما انسان معمولی بودن...

من شک داشتم سرچ کردم خوندم...

خدا پدرتونو حفظ کنه براتون

درسته عزیزمائمه با هیچکس و هیچ چیز قابل مقایسه نیستنهیچ شکی نیستولی میشه شهدا رو واسطه قرارشون داد ب ...

ممنون عزیزم پدرم فوت کردن متاسفانه صرفا نظرم رو گفتم، موفق باشید🌸