ممنون میشم بگید به دلم افتاده آشنا شم با گذشته و شهادت و.. ایشون❤اجرتون با خدا خواهرای گلم🌱🥰
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
امشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺
دلم پاره شده، شمارو به به هر چی میپرستین خدارو قسم بدین به آبروی باب الحوائج که حاجتمو بده
برای تعجیل در فرج و ببخش گناهانم و عاقبت بخیری پدرو مادرمم صلوات بفرستین و دعا کنین
الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
السلام علی الحسین و علی ابن الحسین و اصحاب الحسین و اولاد الحسین
استارتر ازت معذرت میخـوام حلال کن💚 ک اومدم تاپیکت
اما در عوض برات تو نماز شب دعا میکنم
🌕''الحمدلله کما هو اهله' برام دعا کنین بیماری ک دارم و مشکلات زندگیم حل بشه😭واقعا بند دلم داره پاره میشه.من همونی ام که از بچگی سختی کشید و حسرت خورد بلکه فقط خدا بتونه درک کنه دردی ک از بچگی کشیدم تا الان رو انشالله هر کسی برام دعا کرد خدا بحق حضرت عباس دستشو بگیره، ولی با وجود همه ی این سختی ها با وجود همه ی حسرت های ک تا الان خوردم و.... من خودمو دختر امام زمان میدونم و مطمئنم درنهایت دستمو و میگیرن و حاجتم رو بهم هدیه میدهند مگه میشه اهل بیت دست کسیو رد کنن🙂امام زمان خودش گفته حل و فصل کردن مشکلات شیعیانمان بر عهده ی ماست! پس شما هم توسل به امام زمان عج رو فراموش نکنین
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
امشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺 دلم پار ...
خواهش میکنم عزیزم
ان شالله گره از کارتون وا شه و به مراد دلتون برسین
از لطفتون فراموش نکنین🥺🥺
اهم اهم من ۲۰ سالمه-یه دختر دانشجوِ تپل🥰میخوام اسمم رو عوض کنم اما بین دو تا گزینه موندم چند وقته..! ممنون میشم نظزتو برام بگی🥰5 سال خواننده خاموش بودم:( از اونام ک جز خدا کسی ب چشم نمیاد! " میشه اگه امضامو خوندی برای حاجت رواییم ۳ تا صلوات بفرستی🥺♥️" اگه شد کامنتم لایک نکن مرسی ☺
امشب نماز شب میخونم بگین براتون دعا کنم به شرطی که برای تعجیل در فرج و حاجترواییم دعا کنین🥺 دلم پار ...
مهربونم اسمم فاطمه هست میشه برای منو عزیزام بخونی و دعا کمنی ؟" خیلی محتاج دعام
برای مولامون هم دعا کن
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست
هموني كه پونك دنذگي ميكرده ؟پدرش صاحبكار بابام بوده اگه اون بوده مي شناسمش
اهل قم بودن فکر کنم
سال ۱۳۶۴ شهید شدن
عزیزم از ائمه حاجتت رو بخواه، این کارا بدعته از حضرت ام البنین بخواه قطعا شهدا مقام بالایی دارن ولی این چیزهایی که جدیدا مد شده بدعت و بیراهه است پدر خودم جانباز جنگ تحمیلی بودن.
شبنم دعوتت کرده براش یه زیارت عاشورا بخون باهاش دردودل کن براش صلوات بفرست تو نمارز شب یادش کن
فقط 19 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مهربونم میشه برای ظهور و سلامتی مولامون یه صلوات بفرستی اگر دوست داشتی یه صلوات هم برای من بفرست و برام دعا کنی ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودت رقم بزنه مطمعن باش امام زمان صداتتو میشنوه فقط کافیه هرروز بهش یه سلام بدی و باهاش حرف بزنی ... باردار نیستم تیکر همینجوری هست