والا نه آبرومو برده بیشتر ولی بعضی مواقع سربلندم کرده
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
• در رکعت اول ابتدا حمد و سوره قدر • سپس 15 بار ذکر (استغفرالله) • در رکوع پس از ذکر رکوع، 10 بار ذکر (استغفرالله) • هنگام برخواستن از رکوع 10 بار ذکر (استغفرالله) • در سجده اول بعد از ذکر سجده، 10 بار ذکر (استغفرالله) • بین دو سجده 10 بار ذکر (استغفرالله) • در سجده دوم نیز همینطور • رکعت دوم هم مطابق رکعت اول پیش میرویم جمعا ۱۵۰ استغفار
و تشهد و سلام میدهیم. خیلی حالتو خوب میکنه
زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷♀️
چرا؟🥺منظورم مسائلیه که یه ندونم کاری ادم میکنه و آبروش لب مرز قرار میگیره
منم همون دیگه نمیتونم بگم چ کاری ولی آبرومو برد💔
دلم میخواد مغزم رو از سرم دربیارم و بذارم جلوم، براش یه لیوان چایی🧠☕️ بریزم و بگم عزیز من میشه انقدر به همه چیز فکر نکنی؟ میشه بیخیال شی و انقدر من و خودت رو اذیت نکنی؟ چون واقعا داری نابودم میکنی!🤕
چقد استرس کشیدی توی اون لحظهمن یه ندونم کاری کردم یه ماهه روزگارم سیاه شده۵کیلو کم کردم
وااای اگه میدید حتما به قتل میرسوندمون دختر عمم شیش ماه قبلش باباش این مدلی گرفتش با چاقو سرشو برید شوهرم نیت کرده بودبه خدا گفته بود اگه اینجا سالم برم بیرون میرم خواستگاریش حتی انگشتشم لمس نمیکنم تا عقد نکنیم همینجورم شد