2777
2789
عنوان

تا حالا خدا آبروتونو خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آبرو رو که کلا خدا نگه میداره وگرنه اگه پرده از عیوبمون برداره که دیگه هیچی.

یکبار خیلی پررنگ نجاتم داد معجزه وار. قابل تعریف نیست حالم بد میشه

اگه ناخواسته توی تاپیکی بحثی پیش میاد و ناخواسته کسی ناراحت میشه از صحبتهام پیشاپیش عذر خواهم حلال بفرمایید.

خدا ستارالعیوب و عیب های ما رو پوشونده. باور کن اگر قدرت خدا نباشه ممکن خیلی جاها سر موضوعات کوچیک یا بزرگ آبرومون بره.

برا همین میگن خدایا لحظه ای ما را به حال خودمان وامگذار

خدا شکرت بابت همه نعمتهایت. خدایا من و همه عزیزانم را همیشه سالم و سلامت و دلخوش نگهدار به حق بزرگی و مهربانی ات

مگه میشه بنده ای باشه و خدا حافظ ابروش نباشه

قشنگ لب پرتگاه دستمو گرفته و من واقعا خدا رو دیدم

استغفار کن نماز استغفار بخوون اصلا هیچ کاری نکن فقط از ته ته دلت صداش کن اعتراف کن و ابراز پشیمونی کن ببین واست چیکار میکنه

زمونه ی بدی شده!حتی با افزودنی های غیرمـجاز هماعتباری بــه ماندگاری بعضی دوستی ها نیسـت …🤷‍♀️

خدا ستارالعیوب و عیب های ما رو پوشونده. باور کن اگر قدرت خدا نباشه ممکن خیلی جاها سر موضوعات کوچیک ی ...

خدا کاش منو نجاتم بده از این کابوسی که برای خودم ساختم😭💔🩹

کاربری دست ۳ نفر

دعا کنید ابروم حفظ بشه.

باورش سخته که نیستی رفتی از پیشم .                               عزیزای دلم ؛ رفتنتونو باور ندارم. ای کاش بودین.. آروم بخوابید..                                                      

شوهر اولم الان فوت شده دوستم بود آوردمش خونه شب داداشم برگشت خونه منم بردمش لای رختخوابا از غذا داداشم میخواست بره اونجا پتو برداره اونقدر به خدا التماس کردم که داداشم از خونه رفت بیرون کلا تا اون اومد داداشمم اومد یعنی فقط فرصت شد به هم سلام کردیم بعدش پس فرداش شوهرم اومد خواستگاریم 

از،مادر سادات بخواه...خدا شاهده ی جایی دستمو گرفته ک اگه نمی‌گرفت سرم بریده شده بود چندسال پیش

اخ نمیدونید چقدر بهشون التماس کردم

خدا کنه دست رد به سینم نزنه💔

کاربری دست ۳ نفر

اره ی پیام اشتباهی فرستادم تو شب وحشتناکی ک همه چی بهم ریخته بود..وای فقط خدا درستش کرد 

شکر شکر شکر هروق یادم میاد میگم خدایا شکرت

لطفا اگ دوس داشتین واسه حاجتم ی صلوات بفرستین 🥺 ❤️ 

دعا میکنی خدا منو عشقمو قسمت هم کنه و آرزوم با صلاح خدا یکی بشه