nisjjsbgviejksj مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 4445 عنوان شوهرم جواب زنگ هیچکسو نمیده😭😭😭 294 بازدید | 7 پست یعنی کدوم گوریه زنگ زدم مامانش گفتم کجاست گفت نمیدونم وایسا زنگش بزنم بعد زنگ زد جواب نداد بعد بچه داداشش گفت عمو امروز بهم گفت زنگ زدید من جواب ندادم پشت دستگاهم صداگوشی رو نمیشنوم .ولی خب الان سرکار نیست حس میکنم یه غلطی میکنه که گوشی رو کواب نمیده اینم از قبل گفته به برادرزادش که کسی نگرانش نشه وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄 1404/03/01 | 21:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nisjjsbgviejksj مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 4445 چرا شک داری؟ احتمالا با دوستاشه دوستاش مشکل دارن وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄
nazi_sted عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1023 من یه بار تو این شرایط گیر کردم بزار بگم چی میشه شوهرت که بیاد انقدر دعوات میکنه انقدر دعوات میکنه که نگویعنی به فوش میکشه و میگه چرا همه رو خبر دار کردیبعدم یه بهونه مسخره به درد نخور برات میاره
nisjjsbgviejksj مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 4445 من یه بار تو این شرایط گیر کردم بزار بگم چی میشه شوهرت که بیاد انقدر دعوات میکنه انقدر دعوات میکنه ک ... دقیقا همین برام پیش اومد بعدم گفت گوشیش مونده تو ماشین اینا مشخصه یه غلطی دارن میکنن مگرنه چرا وقتای دیگه گوشی نو ماشین نمیمونه وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄
nisjjsbgviejksj مدیر استارتر عضویت: 1403/10/08 تعداد پست: 4445 سابقه اش بده؟ نمیشناسمش درست وزن اولیه ۷۵ 🎀 وزن فعلی ۶۴/۷ 🩵 هدف ۵۸💄
nazi_sted عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 1023 دقیقا همین برام پیش اومد بعدم گفت گوشیش مونده تو ماشین اینا مشخصه یه غلطی دارن میکنن مگرنه چرا وقتای ... تجربه من خیانتو نشون میداد