2777
2789

همسرم اعتیاد داره. با هر روشی خاستم رامش کنم ک ترک‌کنه. ولی نتونسته. الان خانوادش منو مقصر میدونن میگن دیره ولی باید بره کمپ. اونم بزور. همسرم نمیره ک نمیره. میگه من طاقت کمپ و ندارم. مسرفش فقط هرویینه ولی خانوادش میگن دروغ میگه. من موندم این وسط چ غلطی کنم. خیلی حمایتش کردم. خیلی هواشو داشتم و دارم. من توهین و‌تحقیر نمیکنم. ولی خانوادش خیییلی زخم میزنن خیلی تحقیر میکننش. ازشون دور شده متنفره. نمدونم چکار کنم. میگن همکاری کن بذار بندازیمش کمپ خفتش کنیم. همسرم قول داده باز تلاش کنه برا ترک. بشینه خونه و ترک کنه. میگه فرصت بده دوباره بهم. منم تاالان نذاشتم ببرنش. الان موندم چکار کنم. از صبه حالم بده همش دارم میگم نکنه بره کمپ و بیاد بیرون باز بکشه. لج‌کنه بد بشه. نکنه بلایی سرخودش بیاره. نکنه از کار بندازنش بیرون. کارمنده بانکه. چنبارم‌اخطار و تعهد گرفتن. چ غلطی کنم. چ کاری درسته

بااین وضعش چجوری تو بانک کار میکنه باهاش صحبت کن دارو بگیرین تو خونه کنار خودتون ترک کنه شاید اینجوری بهتر باشه ولی کمپ دیگه خیالتون راحته اگه بهش فشارم بیاد دسترسی به چیزی نداره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنهایی نمیتونه ترک کنه.من اگه بودم جدا میشدم.خط قرمز من اعتیاده.بزار ببرنش کمپ.چطوری تو خونه تحملش م ...

تحمل؟؟ من عاشقشم. درسته خیلی سختی کشیدم و دارم تحمل میکنم. ولی دوسش دارم. میخام نجاتش بدم. کمکش کنم. ولی کم اوردم   ... چون اولا ک قبول نمیکرد. الان قبول کرده پشیمونه فقط در توانش نیس. ۵ روز درد کشید ولی نتونست و فهمیدم باز میکشه

بااین وضعش چجوری تو بانک کار میکنه باهاش صحبت کن دارو بگیرین تو خونه کنار خودتون ترک کنه شاید اینجور ...

پس کمپ اجباری بهتره؟ ب حرف و وعده هاش اهمیت ندم؟ خیلی دلم میسوزه براش. من باردارم ۳ ماه دیه فارغ میشم خیلی تحت فشارم. خودمو مقصر میدونم بخاطر این وضیت   

پس کمپ اجباری بهتره؟ ب حرف و وعده هاش اهمیت ندم؟ خیلی دلم میسوزه براش. من باردارم ۳ ماه دیه فارغ میش ...

نه عزیزم تو خودتو سرزنش نکن اگه خونه واقعا تحمل کنه ترک کنه بزار خونه باشه اگه رو حرفاش نمیشه حساب باز کرد بهترین راه کمپه