2777
2789
عنوان

عکس کف پاهام

445 بازدید | 13 پست

بچه ها میخواستم بدونم دلیل پاشنه کف پاهای من اینطوری ترک ترک شده چیه؟! کسی تا حالا این مشکلو داشته؟ اگه برم آرایشگاه پدیکور وکف سابی انجام بدم خوب میشه؟! چند جلسه باید برم؟هزینش چقدره؟ و اینکه راه درمان سریع هست که بتونه زود نتیجه بده؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

منم اون لولیتا عروس حجله بسته/که شده حالا عروسک شکسته!!! 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تاپیک هاتو خوندم .پس سکوت میکنم

کلثوم اکبری هستمه ساکن ساری . مره جنون دست هداعه مه دست نیه . سیزده تا بیه چهارده تا بیه پونزده تا بین ندومبه. ندومبه یه ماه کشیه بیست روز کشیه دو ماه کشیه یکسال کشیه ندومبه.قرص هداعهههه قرص قننند ....با حوله ...

جالب بود ممنون یه رنده و سوهان کف پا بخر خودت حل کن مشکلو کرم تک پا هم بخر

ببین من راه درمان سریع میخوام تو آرایشگاه کف سابی انجام میدن؟ چند جلسه باید برم هزینش چقدره

وای منم خوندم احساس میکنم آقا هستن😂

چقدر شماها بی جنبه هستید. خوبه عکس فیسمم تو یکی از تایپیکام گذاشتم اگه راه درمانی سراغ ندارید پس لطفا سکوت کنید

اره خیلی هم باحاله من رفتم ۳۰۰

چه خوب. چند جلسه رفتی؟ جلسه ای سیصد؟ بعدش دیگه چیکار کنیم دوباره اینطوری نشه کف پاهام

چه خوب. چند جلسه رفتی؟ جلسه ای سیصد؟ بعدش دیگه چیکار کنیم دوباره اینطوری نشه کف پاهام

من اینجوری نبود پاهام 

برای نرم شدنش رفتم 

ولی یکی بود شبیه شما 

جلسه اول کلی خوب شد 

دمپایی روفرشی میپوشی...؟؟؟؟

🌈ای کاش که یلدای وطن را سحری بود🌞

چقدر شماها بی جنبه هستید. خوبه عکس فیسمم تو یکی از تایپیکام گذاشتم اگه راه درمانی سراغ ندارید پس لطف ...

پاهاتو تو آب ولرم بزاراز نمک حمام استفاده کن 

سوهان پا هم خوبه جواب میده 

اگه زیاد راه میری یا از دمپایی یا جوراب استفاده کن کف پاتم قبل خواب کرم بزن

و بی جنبه هم شمایی چون قصدم شوخی بود

من اینجوری نبود پاهام برای نرم شدنش رفتم ولی یکی بود شبیه شما جلسه اول کلی خوب شد دمپایی روفرشی میپو ...

نه. من حتی وقتی بیرون هم میرم جوراب نمیپوشم. حس خفگی بهم دست میده