2777
2789
عنوان

یه کیف خریدم میترسم پاره بشه

130 بازدید | 14 پست

من خیلی بدبختم تاپیک های قبلی هم گفتم 

کیف نداشتم 

مجبور شدم ارزون ترین کیف رو برادرارم 200تومن شد ولی اینجوریه که میترسم همین فردا پاره بشه 😥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم برای این چیزا بدبخت نیست قشنگم تنت سلامت باشه الهی فدای سرت مطمئن باش کیفت برات ب خوبی کار می کن ...

چرا دیگه همین الان یکم کشیدمش نزدیک بود جر بخوره 

جنسش افتضاحه

من کیف خریدم۱۰۰

انقدر خوب دست ساز

هرچی ریختم پاره نشد

من خیلی خوش شانسم آدمای خوبی  میبینم

مغازه دارهای با انصاف

مانتو خریدم۲۰۰ انقدر ناز

روسری

کفش

همه‌چیزم ارزون مناسب و‌شیک

همه همیشه تعجب میکنن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چرا دیگه همین الان یکم کشیدمش نزدیک بود جر بخوره جنسش افتضاحه

اشکالی ندره گلم، واسه یک کیف حرص و جوش نزن، تنت سالم باشه بعداً پول جمع کن آروم آروم یک کیف بهتر بخر منم تا حالا شده کیف خریدم پول زیادم پاش دادم ولی خیلی زود خراب شده.ولی غصه خوردن فقط به بدنت آسیب می زنه

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...

ولی من شانس ندارم همین الان یکم کشیدمش خواست پاره بشه

باورتووو قوی کن

حدا خودش خوبارو سر راهت قرار میده

اصلا وظیفه خدا خدمت کردن به بنده

پس تا میتونی خوب بخواه خوب فکر کن

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

اگه خیلی دم‌دستی و نازکه، زیاد سنگینش نکن و زیاد وسایل نریز توش. فعلاً باهاش بساز تا بتونی یه بهترشو بگیری.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

😑😑کی گفته برعکس خیلی گرونه🥴

ننه عزیزم من زمستون اومدم تهران یه پالتو خریدم 400بعد اومدم شهر خودمون همون پالتو رو قیمت گرفتم گفت 1700 

تازه یکی از فامیلامون میگفت همینو اگه از اسلام شهر میگرفتی 200هزار تومن میشد 

ننه عزیزم من زمستون اومدم تهران یه پالتو خریدم 400بعد اومدم شهر خودمون همون پالتو رو قیمت گرفتم گفت ...

🤣بخداک اسلامشهر خیلی گرونتره تهرانم هست اف میزنن اما تواف ارزونن

من شومیز خریدم ۱۴۰۰☹️بعد پوشیدم رفتم پیش کسی گفت چندگرفتی گفتم۱۴۰۰گفت سرتو کلاه گذاشتن همین بیابریم فلان جا۴۰۰☹️ ازمحله اوناخریده بودم اسلامشهر

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️