2777
2789
عنوان

لعنت به ذات بعضی نرها

727 بازدید | 51 پست

هشت سال پیش ازدواج کردیم خانوادش باهام چپ افتادن بی دلیل بدون عروسی و هیچ‌مراسم خاصی رفتم سر زندگیم با همه چی ساختم با وجودیکه درس میخوندم بچه اوردم براش گفتم بزار زندگیمون گرم بشه تنها خواستم ازش این بود که باهام صادق باشه اخه هیچوقت نمیگفت چقد درآمد داره چقد پس انداز داره نه خونه ای میخرید نه ماشینی خلاصه هیچی …میگفت دست بابامه نمیده!! آخر سر زدم به سیم آخر تحت فشار قرار بگیره به خودش بیاد ! اما با کمال بی رحمی منو حذف کرد از زندگیش انگار هیچوقت با من زندگی نکرده بود و هیچ احساسی نداشت ..باورش برام سخت بود نمیتونستم هضم کنم ! منو با یه بچه ول کرد رفت طرف خانوادش که هیچ وقت ما رو آدم حساب نکردن و هیچ کاری برامون نکردن 

الانم دو ساله پروسه طلاقیم هیچوقت ذره ای پشیمون نشده.. همشم میگه خوب کردم دارم طلاقت میدم تو بد بودی (جورابامو نمیشستی لباسامو نمیریختی ماشین لباسشویی)اگه برگردم عقب هیچ خوبی برات نمیکنم

این است ذات نر🙂

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم

من چندین بار توی تاپیکاتون ازتون سوال پرسیدم از تجربیاتتون چون منم الان حال دوسال پیش شما رو دارم🥺😔

میخواستم بدونم شما برای نفقه هم اقدام کردی؟ 

بعد از دادگاه نفقه چیشد؟ هزینه کارشناسی نفقه رو دادین؟ 

کارشناس باهاتون تماس گرفت؟ بعد چند وقت حکم قطعی نفقه اومد؟ 

سلام عزیزممن چندین بار توی تاپیکاتون ازتون سوال پرسیدم از تجربیاتتون چون منم الان حال دوسال پیش شما ...

من شش ماه پیش نفقه رو اجرا کذاشتم‌ عزیزم 

حدودا یک ماه بعدش جلسه رسیدگی برگزار شد هزینه کارشناس دادم باهام تماس گرفت یه ماه بعد کارشناس نظرشو صادر کرد بعد شش ماه هم قاضی رای داد که منصفانه نبود اعتراض زدم 

من شش ماه پیش نفقه رو اجرا کذاشتم‌ عزیزم حدودا یک ماه بعدش جلسه رسیدگی برگزار شد هزینه کارشناس دادم ...

میشه بپرشم کارشناس چه چیزی پرسید؟؟ 

یعنی نفقه 6 ماه طول میکشه؟ 😔

من الان 6 ماهه همسرم خونه رو ترک کرده توی جلسه هم گردن نگرفت

یک هزاری هم بهم نداده توی این چند وقت کلی هم وام و بدهی رو دوشم انداخته

یعنی باید 6 ماه صبر کنم تا یک چیزی برای من واریز کنه؟ 

نفقه معوقه نمیخوام چون تا قبل رفتنش بهم کلی ماهیانه پول میداد نمیتونم کاری کنم برای اون

فقط نفقه جاری میخوام و این چندماه که رفته

بازم خیلی طول میکشه؟ 

میشه بپرشم کارشناس چه چیزی پرسید؟؟ یعنی نفقه 6 ماه طول میکشه؟ 😔من الان 6 ماهه همسرم خونه رو ترک کرد ...

چرا زودتر اجرا نزاشتی نفقه رو ؟ تقریبا یه سال طول میکشه به نتیجه برسه اونم در صورتیکه بتونی تمکینت رو ثابت بکنی وگرنه هیچی به هیچی

یادمه مهریه اجرا گذاشته بودی ؟ دقیقا به کجا رسیده؟

چرا زودتر اجرا نزاشتی نفقه رو ؟ تقریبا یه سال طول میکشه به نتیجه برسه اونم در صورتیکه بتونی تمکینت ر ...

من 3 ماهه اول فقط دنبال آشتی بودم متاسفانه😔🥺

بعدم اجرا گذاشتم که به تعطیلی یهویی خورد دادگاه نفقه

بالاخره هفته پیش تشکیل شد

من گفتم تقریبا 6 ماهه که خونه رو ترک کرده

اونم گفت دروغ میگه من 3 ماهه رفتم خونه جدید اجاره کردم گفتم بریم اونجا گفته من اون منطقه نمیام فقط همین جا درصورتی که همششششش دروغ گفته

مدارک دارم دوربین های ساختمون و. پیام و زنگ وکیلش

الانم من نفقه معوقه نمیخوام چون توی زندگیمون هر ماه بهم ماهیانه میداد و خیلی پول به کارتم میزد میدونم تعلق نمیگیره 

نفقه جاریه میخوام چون گفتم تمکین میکنم و. خونه بگیر

چرا زودتر اجرا نزاشتی نفقه رو ؟ تقریبا یه سال طول میکشه به نتیجه برسه اونم در صورتیکه بتونی تمکینت ر ...

مهریه اجرا گذاشتم همسر من کارمند چیز خاصی نداشت

یک ماشین و 300 میلیون پول توی حسابش بود که توی اون چندماه که من دنبال آشتی بودم همه رو انتقال داد

الانم 3 ماهه مهریه رو اجرا گذاشتم قرار یک چهارم حقوقش برای من بریزن ولی هزارتومن نریختن

با اداره شون توانی کرده

اداره ثبت هم میگه ما نامه زدیم 3 ماهه باید برات بریزن کم. کاری از سمت اداره اوناست

من 3 ماهه اول فقط دنبال آشتی بودم متاسفانه😔🥺بعدم اجرا گذاشتم که به تعطیلی یهویی خورد دادگاه نفقهبا ...

میفهممت عزیزم 

من و تو و امثال ما چون به ناحق کنار گذاشته شدیم خیلی طول میکشه با قضیه کنار بیایم واقعا سخت و درداوره پذیرش این موضوع 

همیشه امید داریم شاید درست بشه 

در مورد نفقه فک میکنم به نفع شوهرت رای بدن چون گفته خونه اجاره کردم اگه نکرده باشه هم میره اجاره میکنه دادگاه هم  قبول میکنه 

من که یه ساله دارم تمکین میکنم برام نفقه تعیین نکرد دادگاه ! فقط برا بچم تعیین کردن که البته میخوام اعتراض بزنم ببینم قبول میکنن یا نه 

در کل بهم بگو هدفت چیه؟ قصد داری چیکار بکنی ؟

میفهممت عزیزم من و تو و امثال ما چون به ناحق کنار گذاشته شدیم خیلی طول میکشه با قضیه کنار بیایم واقع ...

راستش رو بخوای فعلا توی شوکم اصلا نمیدونم چیکار کنم

اخه من همسرم توی زندگی فوق العاده بود از همه نظر

یک مشکل نداشت فقط خانوادش اذیتمون میکردن

منم میگفتم چرا این کار میکنن

فعلا نمیخوام حق و حقوقم رو راحت پایمال کنه

زندگیم که راحت نابود کرد ولی نمیخوام از حقم بگذرم

حتی اگر چندسال طول بکشه میجنگم تا بفهمه ادما عروسک و کاغذ نیستن راحت ولشون کنه بره سراغ یکی دیگه

راستی نفقه جاریه چی 

الان نفقه جاری میگیرید؟ چون شما که گفتی تمکین میکنم

راستش رو بخوای فعلا توی شوکم اصلا نمیدونم چیکار کنماخه من همسرم توی زندگی فوق العاده بود از همه نظری ...

چی‌بگم عزیزم هر طور صلاحته بکن 

ولی با وضعیتی که دارین از نظر قانونی فعلا همه چی  به نفع شوهرته و تو بیشتر داری خودتو تنبیه میکنی،، اون میره دنبال زندگیش و تو بلاتکلیف رها میشی 🫠موقعی اذیت میشد که محکوم  به پرداخت کل مهریه میشد  

الان همین مبلغی که برا مهریت قسطی کردن رو اون میتونه بره دوباره تعدیل بزنه و کمش کنن

بعضی آدما رو باید رها کنی تا بفهمن چی از دست دادن و‌ این بزرگ‌ترین تنبیه براشون هست

بنظر من یه مبلغی ازش بگیر توافق بکن تموم بشه 

من خودمم انشالله تا یه ماه دیگه قراره توافق بکنم

چی‌بگم عزیزم هر طور صلاحته بکن ولی با وضعیتی که دارین از نظر قانونی فعلا همه چی به نفع شوهرته و تو ...

هیچی نمیده هیچییی

حتی صد میلیون

گفته فقط مهریه ببخش طلاق بدم

میگم اصلا من علت قهر و طلاقت رو نمیدونم

تو میخوای طلاق بدی، پس مهریم بده یا یک چیزی میگه هزارتومن نمیدم