2821
2789
وااای چرا بارداری ها همه اینجوری شده اکثرا با خوردن قرص یا آمپول 

الان اکثراً تنبلی تخمدان دارن و پلی کیستیک هستن دیگه عزیزم... ی سریا از لاغری بیش از حد تخمداناشون تنبله، ی سریا هم از چاقی 😟 هیشکی طبیعی نمیتونه باردار بشه انگار... خیلی کم پیش میاد...

بعدشم الان بیماریهای زنان زیاد شده، عفونت، آندومتریوز، چسبندگی لوله های رحم، کیست، فیبروم و...

خدا همه رو یکجا شفا بده الهی 😔 خدا هیچ زنی رو با نازایی امتحان نکنه ک خیلی بده...

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐
اره 

خداروشکر. منم این ماه دکترم بهم کلومیفن و آمپول های محرک تخمک گذاری داده، اولین باره ک میخوام بخورم اینا رو... خدا کنه ک باردار بشم... 😔 ۶ ماه انتظار کشیدم.

🍃🌻 عشقای من  یا لایک کنید یا ریپلای 🥀 با تشکر 😻💐

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الان اکثراً تنبلی تخمدان دارن و پلی کیستیک هستن دیگه عزیزم... ی سریا از لاغری بیش از حد تخمداناشون ت ...

الهي امييييين

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍