2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

استفاده کردی عزیزم ؟تاثیر گذاشت بیشتر میبینم میگن برا اسکار و چال های جای جوش مناسبه نمی‌دونم برا لک ...

من نه والا اونارو پولدارا میخرن من پماد های دارو خونه ای زیر ۱۰۰ میگیرم😂نتیجه شونم عالی میشه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
من نه والا اونارو پولدارا میخرن من پماد های دارو خونه ای زیر ۱۰۰ میگیرم😂نتیجه شونم عالی میشه

اره قیمتش واقعا بالاست 😂 

تخفیف زده بودن میخواستم ببینم واقعا تاثیر گذاره یا ن 

عه چه پماد های میخری برا چه مشکلی مثلا؟

اره قیمتش واقعا بالاست 😂 تخفیف زده بودن میخواستم ببینم واقعا تاثیر گذاره یا ن عه چه پماد های میخری ...

مثلا برا لک و جای جوشام ازالادرم میزنم خوبه

اگه پوستت خشکه شما زینک میتونی بزنی عالیه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
برای گودشدن و چال صورت هم میشه بگین؟

چال گونه منظورتونه؟متوجه منظورتون نشدم

برای لک جای جوش خوبه، اسکار رو زیاد درست نمی‌کنه.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

برای لک جای جوش خوبه، اسکار رو زیاد درست نمی‌کنه.

استفاده کردین شما ؟

تاثیرش مثلا در چه حده روی جای جوش های قدیمی بیشتر تاثیر میزاره یا جای جوش جدید ؟

چه پمادی 

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾