2777
2789
عنوان

خیانت لطفاً کمکم کنید

93 بازدید | 14 پست

شوهرم منو بی دلیل از خونه بیرون کرد بعداز نیم ساعت اینامن خواستم دوباره برم داخل نزاشت کلید گذاشته بود پشت در

بعد من اومدم راه پله نشستم ی دفعه درو باز کرد این ور اونورو نگاه کرد منو دید گفت چرا اومدی و از این حرفا 

هرکاری کردم نزاشت ی دقیقه برم داخل 

بهش شک دارم چون ی بارم بوی عطر زنونه میداد هرچقدر گفتم گردن نگرفت

رفتارشم خیلی تغییر کرده 

الان فقط می‌خوام بدونم چطوری میتونم بفهمم که با کسیه یا کی رو آورده خونه 

الان حدود یک ماهه منو بیرون کرده اونم بدون دلیل!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میتونی از این دوربین کوچولو ها بگیر یجایی که تو خونه دید نداشته باشه تنظیم کن و به گوشیت وصلش کن اینطوری میتونی ببینی، وقتی همسرت خونه نیست نصبش کن یجایی مثلا توی پرده یه پشت تابلویی یه ساعتی چیزی بعد با گوشیت چک‌کن ببین فیلم برمیداره خوب از سالن یانه

من خونه بابامم نمی‌خوام برای خانوادم دردسر بشهفقط می‌خوام مچ اینو بگیرم

راحت میتونه حق عدم تمکین بگیره وقتی خونه باباتی ولی وقتی زنگ بزنی 110صورتجلسه کنن اینطور نمیتونه هیچ غلطی کنه

حق نداره از خونه بیرونت کنه پدرشو درمیارن مگه الکیه وظیفه مرد تامین خونه هست اشتباه کردی زنگ بزن 110 ...

اگه گردن نگیرع بیرون کرده چی 

تازه جلو بیفته بگه خودش رفته منم شکایت دارم اون موقع چی

آنقدر باید میشستی اونجا تا بفهمی

همون دیگ بعد اومدم پارکینگ وایستادم زنگ زده میگه مگه باتو نیستم برو چرا نرفتی نگو از پنجره داشته میپاییده منو حتی من راه خونه بابامم نرفتم دوباره زنگ زده میگه خیابونارو ول نگرد برو اونجا مطمئن شم که من قطع کردم

چه دردسری ؟ چرا قدرت رو میدی دستش؟

متاسفانه پدرمم پشتم نیست سرهمین 

وگرنه میخواستم برم ب داییش چون حساسع رو اون بگم موضوعو اصلا به نظرتون برم یا نه؟

با یه وکیل صحبت کن 

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂