2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه ندارم😐ماشین ندارم،😐😑فقط کار میکنم، شغلم آزاده ،

پس به هیچ عنوان نمیشه شانس هم هست فقط دعا نیست این پسر خواهر من از ۲۸سالگی مستقل شد با هرکی دوست شد کلی براش خرج کردن خونه خرید ماشین خرید یه بارم دم به تله نداد قصد ازدواج هم نداره تمام کارهای خونه هم بلده با پدر مادرش هم رفت و آمد نداره شاید چند سال یه بار برادر کوچکترشم  تقریبا بایکی ۱۰سال دوست بود ازدواج کردن خانواده دختره کلی جهیزیه بهش دادن واقعا خانواده خوبی هستن واقعا شانس خیلی مهمه 

پس به هیچ عنوان نمیشه شانس هم هست فقط دعا نیست این پسر خواهر من از ۲۸سالگی مستقل شد با هرکی دوست شد ...

خب یعنی هرکی خونه نداره یا ماشین نداره از ازدواج محروم بشه؟؟ همه که مثل خواهر زاده شما نیستن، 

خب یعنی هرکی خونه نداره یا ماشین نداره از ازدواج محروم بشه؟؟ همه که مثل خواهر زاده شما نیستن،

خیلی مشکل میشه خونه نداشتن و مستاجری واقعا سخته خیلی دختر دایی من یه دختر زیبا وخوب رفت سر کار با یه آقایی آشنا شد اومدن خواستگاری پدرش چون پسره خونه داشت البته پسر خوبی هستش ولی به خاطرامتیازش که خونه داشت هم مهریه کم گفتن هم کل جهاز رو دختره میبره تازه دختر دایی من حقوق داره ماهی ۲۵ 

خیلی مشکل میشه خونه نداشتن و مستاجری واقعا سخته خیلی دختر دایی من یه دختر زیبا وخوب رفت سر کار با یه ...

الان هفتاد درصد جامعه مستاجرن، منم چون خونه ندارم زن نمی‌گیرم دیگه، محرومم از ازدواج، البته برام مهم نیست ، کم کم سن بره بالا اتوماتیک شوقش از بین میره

درسته ت ی ایران زندگی خیلی سخت شده ولی کسی زرنگ باشه میتونه کسانی هستن با یاد گرفتن کارهایی مثل تعمیرات آسانسور و وسایل خونه مثل شوفاژ یا ماهواره یا تعمیرات یخچال کلی در آمد دارن کار شما چیه چقدره درآمدتون 

نه والله زرنگ باشه خرجشم میدن یه خواهر زاده دارمویه ریال خرج دختر نکرده کلی هم براش خرج میکنن خیلی چ ...

عزیزم همه پسرا همچین شانسی ندارن که

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``