2777
2789
خب پول میخواد بابا ازدواج ،می‌دونی باهات موافقم که دیر اومدن دلیل بر ناسالم نیست و... خخخخ ولی خب مع ...

خب تو زمانی ک زن نداری چیکار کنی وقتی به یکی تعهد میدی 

یکیو وارد زندگیت میکنی بله درسته باید سالم زندگی کنی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ربطی ب سالم بودن نداره برعکس دخترا از ناسالما بیشترخوششون میاد😑خب من ک شمارو ندیدم اخلاقو چهرتو ندی ...

مشکل اینجاس که شانس نداریم ، الان هم که دارم مثل آدم حسابی زندگی میکنم ، دخترا دماغشونو بالا میگیرن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ربطی ب سالم بودن نداره برعکس دخترا از ناسالما بیشترخوششون میاد😑خب من ک شمارو ندیدم اخلاقو چهرتو ندی ...

من اهل کرمانشاهم، تیپ و لباسم کوردیه، قدم 185 وزن 66 ، پوست سبزه، 😑

من اهل کرمانشاهم، تیپ و لباسم کوردیه، قدم 185 وزن 66 ، پوست سبزه، 😑

اصن تنها باش دوست دختر بگیری باید خرج اونم بدی تاحدودی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خانواده هم میگن زن نگیر تا 35سالگی ، مام گفتیم چشم،

چخبره چی بگم والا☹️

نه والله زرنگ باشه خرجشم میدن یه خواهر زاده دارمویه ریال خرج دختر نکرده کلی هم براش خرج میکنن خیلی چ ...

اون دعای پدر و مادر پشتش بوده، والا نمی‌دونم چی بگم، میدونین ،حس میکنم سنم بره بالاتر حوصله زن و بچه و... ندارم، الان باید آدم یه سری چیزا رو تجربه کنه ، روزگار بدیه