2777
2789
خب پول میخواد بابا ازدواج ،می‌دونی باهات موافقم که دیر اومدن دلیل بر ناسالم نیست و... خخخخ ولی خب مع ...

خب تو زمانی ک زن نداری چیکار کنی وقتی به یکی تعهد میدی 

یکیو وارد زندگیت میکنی بله درسته باید سالم زندگی کنی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

ربطی ب سالم بودن نداره برعکس دخترا از ناسالما بیشترخوششون میاد😑خب من ک شمارو ندیدم اخلاقو چهرتو ندی ...

مشکل اینجاس که شانس نداریم ، الان هم که دارم مثل آدم حسابی زندگی میکنم ، دخترا دماغشونو بالا میگیرن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ربطی ب سالم بودن نداره برعکس دخترا از ناسالما بیشترخوششون میاد😑خب من ک شمارو ندیدم اخلاقو چهرتو ندی ...

من اهل کرمانشاهم، تیپ و لباسم کوردیه، قدم 185 وزن 66 ، پوست سبزه، 😑

خب تو زمانی ک زن نداری چیکار کنی وقتی به یکی تعهد میدی یکیو وارد زندگیت میکنی بله درسته باید سالم زن ...

خانواده هم میگن زن نگیر تا 35سالگی ، مام گفتیم چشم، 

من اهل کرمانشاهم، تیپ و لباسم کوردیه، قدم 185 وزن 66 ، پوست سبزه، 😑

اصن تنها باش دوست دختر بگیری باید خرج اونم بدی تاحدودی

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خانواده هم میگن زن نگیر تا 35سالگی ، مام گفتیم چشم،

چخبره چی بگم والا☹️

نه والله زرنگ باشه خرجشم میدن یه خواهر زاده دارمویه ریال خرج دختر نکرده کلی هم براش خرج میکنن خیلی چ ...

اون دعای پدر و مادر پشتش بوده، والا نمی‌دونم چی بگم، میدونین ،حس میکنم سنم بره بالاتر حوصله زن و بچه و... ندارم، الان باید آدم یه سری چیزا رو تجربه کنه ، روزگار بدیه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز