2777
2789
چندسالته؟ مشکل همینجاس ک رفیق نداری حیف نیست پسر باشیو رفیق نداشته باشی البته رفیق لاشی نه

خب چون راستش پسرای اطرافم لاشی بودن، کلا دیگه رفاقت هارو کنار گذاشتم ، نه تنها رفیق پسر ، رفیق دختر هم نداشتم، البته بد برداشت نکنید منظورم از نوع سالمشه باو، نریزید سرم😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

27سالمه، توی امضا زده 31 اشتباس،

من اگه پسر بودم کیف دنیارو میکردم 

زن نیستی ک اجازت دست کسی باشه از زندگیت وقتت استفاده کن 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خب چون راستش پسرای اطرافم لاشی بودن، کلا دیگه رفاقت هارو کنار گذاشتم ، نه تنها رفیق پسر ، رفیق دختر ...

رفیق سالمم میشه پیدا کرد یعنی هیچکس نیست ک شبیه خودت باشه؟ 

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

آره ولی ما پسرام بدبختی داریم،مثلا چه کیفی؟

بیرون رفتنو دیر وقت اومدن این خودش ته خوشیه😂

تنهایی یا دوستانه مسافرت رفتن 

کوه برو خیلی حال میده اگه تهرانی درکه برو الان خیلی قشنگه 

صب زود باید بری البته 

یه کاسه توت سیاهم بخر توراه بخور😫

نه بابا بدبختیم ،

تواین گروهای تلگرامی میتونی باشی بعضیاش خیلی دوستانه و خوبن ینی حاشیه و چرتو پرت کمه توش 

من بودم برای روحیه ام خوب بود 

بیرون رفتنو دیر وقت اومدن این خودش ته خوشیه😂تنهایی یا دوستانه مسافرت رفتن کوه برو خیلی حال میده اگه ...

من همه این عشق و حالا رو توی دوران جهالتم انجام دادم، از قلیون و پاسور و تخته نرد گرفته تا مشروب و توت و کوه و دیر اومدن توی خونه ولی همشو گذاشتم کنار، گفتم سالم زندگی کنم ، الان که دارم سالم زندگی میکنم ، هم تنها شدم هم افسرده، ازدواج هم نمیتونم بکنم، 

من همه این عشق و حالا رو توی دوران جهالتم انجام دادم، از قلیون و پاسور و تخته نرد گرفته تا مشروب و ت ...

ازدواج چرانمیتونی؟

بعدشم مگه هرکی دیرمیاد خونه ناسالمه؟ یاکسی که دوست داره 

یا کسی ک تخت نرد و پاسور بازی میکنه؟حالامشروبو فاکتور بگیریم ولی بقیش دلیل بر سالم نبودن نیست 

می‌دونی ، حرفت درسته ولی مشکل اینجاس هیچی حال نمیده

ببین گاهی ادم اینجوری میشه حالا بهشتم بره از اون فاز بیرون نمیاد موقتی تو یه فازی میره ک هیچی حالشو خوب نمیکنه منم اینجوری میشم 

تواین گروهای تلگرامی میتونی باشی بعضیاش خیلی دوستانه و خوبن ینی حاشیه و چرتو پرت کمه توش من بودم برا ...

یه سوال ، البته بد برداشت نکنی،😐

توی دوران جهالتم دخترا اصلا جواب مثبت به من نمیدادن دلیلش چی بود، حتی الان هم که سالم زندگی میکنم جواب رد می‌شنوم ،

ازدواج چرانمیتونی؟بعدشم مگه هرکی دیرمیاد خونه ناسالمه؟ یاکسی که دوست داره یا کسی ک تخت نرد و پاسور ب ...

خب پول میخواد بابا ازدواج ،

می‌دونی باهات موافقم که دیر اومدن دلیل بر ناسالم نیست و... خخخخ ولی خب معمولا اینجور جا افتاده که ناسالمه، 

یه سوال ، البته بد برداشت نکنی،😐توی دوران جهالتم دخترا اصلا جواب مثبت به من نمیدادن دلیلش چی بود، ح ...

ربطی ب سالم بودن نداره برعکس دخترا از ناسالما بیشترخوششون میاد😑

خب من ک شمارو ندیدم اخلاقو چهرتو ندیدم ب خیلی چیزا بستگی داره نمیدونم مشکل کجاست ک جواب مثبت نمیدن