خودم ی سال درس میدادم کیدز ولی بدم میومد استعفا دادم🚶♀️
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
چرا بدت میومد؟ یعنی دوست ندارید تدریس به کودکان رو ؟
نه انرژی زیادی میگیره منم ادم اروم و ساکتی ام سختمه البته من حضوری بودم.ساعتی چند شما میگیرید؟
تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡
مادرا هم زیادی مداخله گر بودن منم سنی نداشتم الان دو سال گذشته...
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
من خودمدنبال ی معلم با انرژی هستم دلسوز و شاد کار با کودکان رو دوست داشته باشه
درسته
منم ttc کیدز دارم فلش کارت و کاردستی و انیمیشن اینا هم حتی هنوز نگه داشتم ولی فکر نکنم به دردم بخوره تدریس به بچه هارو دوس ندارم هرچند اون موقع ک درس میدادم همه تلاشمو میکردم و صد خودمو میذاشتم
خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊تاپیکای مفید تگم کنید😍
دقیقا.صبرم زیاده ولی کنترل بچه ها اونم زیر 7 عذابه واقعا رسما انگار مبصری تا معلم
فرمودید مدرسه تدریس میکنید پس وقتتون باید پر باشه برای پذیرش شاگرد وکلاس
نه مدرسه صبح هست
الانم که تعطیله