2777
2789
عنوان

ای کاش هیچ وقت به دنیا نمیومدم

320 بازدید | 33 پست

شما ها هم با منت دارین زندگی میکنید؟

منظورم خونه پدری هستش بچه ها 

مثلا مامانم امروز میگفت چرا میری حموم فقط شامپو مصرف میکنی یا چرا از غذا هایی که درست میکنم میخوری من چرا باید درست کنم برای شماها 

البته امروز هم اومدم بادمجون سرخ کنم حواسم نبود ۳ تاش رو سوزوندم سر این موضوع دعوای خیلی بدی شد😓

همین دیشب با گریه ب مامانم گفتم فازت چی بود دیگه اینهمه بچه داشتی من آخری رو برای چی آوردی

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

من جات بودم ول میکردم میرفتم پانسیون زندگی میکردم

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا، هم منته هم ارامش خونشون بهم میزنیم هم پشیمونن هز به دنیا اوردنمون، ماها که پدر مادرمون اینن اخرم شوهرکنیم شوهرمون از خودشون بدتره

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
من جات بودم ول میکردم میرفتم پانسیون زندگی میکردم

دلت خوشه عشقم کدوم پانسون هم خوردت میکنن هم نمیزارن تا سرکوچه بری 

به امید آمدن فردایی که تمام دیروزها در مقابل شکوهش زانو بزنند   °🎡🪐~   ️هر کاربری رو بدون دلیل لایک کردم یعنی تو امضاش گفته برام دعا کنین من براش دعا کردم یا گفته صلوات بفرستین براش فرستادم و لایکش کردم.                                                           تلخ ترین لحظه شنیدن  خبر خودکشی دوست عزیزم  بود😭💔 
همین دیشب با گریه ب مامانم گفتم فازت چی بود دیگه اینهمه بچه داشتی من آخری رو برای چی آوردی

اصلا از حضور من توی خونه خوشحال نیست یه جوری رفتار میکنه که انگار حق نداری از دانشگاه برگردی بیای خونه

بچه آدم مهمون خونس دوروزی که هست خیلی بده اینجوری آزارش بدیم 

بگو وظیفه اول و اخرتووه که شکم منو سیر کنین

تو وقت زیاد داری واسه اشپزی اینقد خونه شوهر اشپزی کنی که دلت زده بشه

یلاخره باید یکی باشه زمان دلخدری عصبانیت و دق دلی بچگیشون سرش خالی کنن کی بهتر از بچه خود ادم اون بچه ای که انتخاب میکنن هز بین نورچشمی هاشون اونی خششون نمیاد میشه فحش خور خانواده

دقیقا، هم منته هم ارامش خونشون بهم میزنیم هم پشیمونن هز به دنیا اوردنمون، ماها که پدر مادرمون اینن ا ...

واقعا آدم میمونه با زندگیش چکار کنه هیچ چاره ای هم بجز سوختن و ساختن نیست

بچه آدم مهمون خونس دوروزی که هست خیلی بده اینجوری آزارش بدیم بگو وظیفه اول و اخرتووه که شکم منو سیر ...

لی کاش مارو مهمون میدیدن مارو سربار میبینن هرچه زودتر بریم حالا به ی ادم کر کور لال هرچی باشه فقط اسمش باشه شوهر مارو ببره راحت شن ارامششون برگرده

یلاخره باید یکی باشه زمان دلخدری عصبانیت و دق دلی بچگیشون سرش خالی کنن کی بهتر از بچه خود ادم اون بچ ...

مگه زندانه نزارن تا سر کوچه بری؟؟ از ۶ صبح اجازه داری بری بیرون تا ده شب

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی