سلام خوبین بچها ب کمکتون نیاز دارم کسی ک خیلی دوسش داشتیم همو بخاطر اینکه گف من شرایط خاستگاری اومدن ندارم و فرارکنیم من قبول نکردم قبلنم خیلی میگفت. اینو و من قبول نمیکردم هم سن هستیم اینبار ک گف من عصبانی شدم و گفتم همه چیو جور کن بعد من میام بعد اونم عصبانی شد و کلن زد بلاک کرد و خطشم خاموش کرد از اینستا پیام دادم بهم گفت تو خیلی زرنگی بفکر مدتی پیام نده دیگه وباز بلاک کرد بنظرتون برمیگزده؟😔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
چقد خری واقعا الان هنوز نرفتی باهاش بلاکت کرده بعد فکر کن همچین ادمی عرضه داره مراقبت باشه که فرار کنی باهاش
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀
اگه واقعا دوستت داشت، به جای بلاک کردن، یه راهی پیدا میکرد واسه حل کردنش. وقتی یکی چندبار بلاک میکنه و میزنه زیر همهچی، یعنی جدی نیست. برگرده هم دیگه اعتمادی نمیمونه. ولش کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!
ریدم بهش میخوای فرار کنی خودتو اواره کنی برای یه نر؟ بچه ای ؟ بخدا پسرا تا وقتی دوست پسرن همه چی خوبه ادمی که میگه فرار کن یعنی اینقدر براش ارزش نداری که درست حسابی ازت خاستگاری کنه فردا میاد میکه تو اگه خوب بودی که با من فرار نمیکردی
هر گامی که یک زن برای حقش برمیدارد، راهی تازه برای نسلهای بعد باز میکند تا آزادی را نفس بکشند.
ریدم بهش میخوای فرار کنی خودتو اواره کنی برای یه نر؟ بچه ای ؟ بخدا پسرا تا وقتی دوست پسرن همه چی خوب ...
آخه هفت سال دوسم داشت فامیلیم ولی هربارک پیشنهاد داد من قبول نکردم و یجا خر شدمو قبول کردم دوساله رلیم الان نمیدونم ازته دل بوده حرفاش یا از رو عصبانیت
صد در صد با پسری که عرضه ندارع و پروو هم هست بلاک میکنه نمیموندم
شرایط خاستگاری نداره انقد وقیحه به فکر آبروی دختر هم نیس
تازه وقتی بهشمیگه جور کن که فرار کنیم میزنه میگه زرنگی و بلاک میکنه
کسی قدر دل پاک مونه هرگز نمی دونه مو "موسی" هم ِبشُم "آسیه" از "آبُم" نمی گیره.نِفهمید و نمیفهمن مُنو درد مونه اینجا مو خط دکترُم خالو کسی قابُم نمی گیره 🍀