2777
2789
عنوان

رژ قرمز و براق آیا املانه هست⁉️😑

717 بازدید | 49 پست

داشتم میرفتم پیش نامزدم 

هردفعه رژ ملیح میزدم ایندفعه خواستم متفاوت ظاهر بشم رژ قرمز زدم و برق لب هم زدم

بهش گفتم بد شده؟ گفت نه خوبه

ولی بابام دیده بود آرابشمو گفت خیلی املانه و کدی بود رژت انگار خون خورده بودی

وای وای آبرو نموند🥲

وااایییی بابای منم از رژ قرمز بدش میاد هروقت میزنم میگه بخدا خزه از مد رفته نزننن🤣🤣🤣

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کاری ب بابات ندارم ولی تو چرا از اون پرسیدی بد شده🥺😂🥲

هیچوقت از کلمات منفی مثل بد شده ناامید شدم حالم بده و .‌.

پیش نامزدتون استفاده نکنید♥️

بجاش بگو من خیلییی جذابمم👀😂

کاربری ما دست ۲نفره♥️

باباها چه باحال شدن😂

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

وااایییی بابای منم از رژ قرمز بدش میاد هروقت میزنم میگه بخدا خزه از مد رفته نزننن🤣🤣🤣

بابا من اصن رژ لب ک میزدم ی دعوایی راه مینداخت...👀

الان یکم سنش رفته بالاتر چشماش ضعیف شده خوب نمیبینه😂😂👀

کاربری ما دست ۲نفره♥️

کاری ب بابات ندارم ولی تو چرا از اون پرسیدی بد شده🥺😂🥲هیچوقت از کلمات منفی مثل بد شده ناامید شدم ح ...

آخه چون نامزدم تعریف نمیکرد از آرایشم

لکثرا تعریف میکنه برا همون پرسیدم

از دست باباها 😂😂😂😂بابای من به موهای فرفریم که شبیه باب راسه میگه لونه ی کلاغ 😂منم به سر کچل باب ...

عزیزممم بمونید واسه هم😂😍

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

بستگی ب جاش و موقعیتی ک هستی داره مثلن برا یه قرار دوستانه یا تو بازار و ..اگ کسی این مدلی رژ بزنه اولین چیزی ک ب ذهنم میاد اینک دنبال جلب توجهه و تازه ب دوران رسیدس ولی مثلن وقتی یه قرار خاص دارین  اونموقع اوکیه و املانه نیس