mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 عنوان با حقوق ماهی ده تومن چیکار کنم و چی بخرم 1295 بازدید | 69 پست واقعا برام سواله، چیکار کنم بهم خوش بگذره و حداقل یکم زندگی کنممیدونم کمه ولی بدبختم دیگه چیکار کنم ... 1404/03/01 | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 11335 مجردی؟ خرج خونه و کرایه ندی ک خوبه کم نیست واسه خودت تنها چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
پاییزرویایی عضویت: 1403/06/10 تعداد پست: 6264 چرا بدبختی؟خیلی ها آرزو دارن جای شما شاغل باشن با همین حقوق و حتی کمتر وقتی جوابتو نمیدم بدون دلیلش اینه از شعور داشتنت قطع امید کردم
yassefidam عضویت: 1400/05/14 تعداد پست: 2208 چرابدبختی؟؟؟ کاش منم ماهی ده تومنو داشتمشکرکن دخترخوب الهی و ربی من لی غیرک ♥ اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 مجردی؟ خرج خونه و کرایه ندی ک خوبه کم نیست واسه خودت تنها مجردمباهاش چیکار کنم؟ نه میشه گوشی خوب بگیرم نه ماشین نه چیزای دیگهفقط میتونم لباس بگیرم که مامانم بهم غر میزنه میگه پس انداز کن ...
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 ده تومن هم برای غذا هم کرایه و همه چی منظورته ؟ مجردم، پول غذارو حساب نکردم راستشپول کرایه هم از حقوقم کم کردم که میمونه ۱۰ تومنباهاش نمیدونم چیکار کنم که به دردم بخورم، میخواستم گوشی قسطی بخرم ولی خیلی گرونن ...
dn99 عضویت: 1400/01/13 تعداد پست: 11335 مجردمباهاش چیکار کنم؟ نه میشه گوشی خوب بگیرم نه ماشین نه چیزای دیگهفقط میتونم لباس بگیرم که مامانم ب ... خب دوماه بداری کنار گوشی خوب میتونی بخری یا اقساطی، بری کلاسی ک دوست داری حقیقتا ده تومن واسه من خوبه مادرت راست نیگه ی پس انداز واسه خودت کن مبتونی طلا ی گرمی بگیری چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبیسوزد، شبی دیگر نمیسوزد.بزنی...نتونه بزنه، میزنه...!
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 چرا بدبختی؟خیلی ها آرزو دارن جای شما شاغل باشن با همین حقوق و حتی کمتر والا وقتس مسگم این حقوقمه همه تو نی نی سایت میگن واااای چقدر کم ، الان ۴۰ میلیون یه حقوق متوسطه، وقتی هم میگم کمه میگن چرا کمه واسه دختر مجرد کافیهنمیدونم چی بگم والا ...
مامانی_جان عضویت: 1397/11/29 تعداد پست: 5497 مجردم، پول غذارو حساب نکردم راستشپول کرایه هم از حقوقم کم کردم که میمونه ۱۰ تومنباهاش نمیدونم چیکار ... عزیزم هرماه که قرار نیست لباس بخری کرایه و غذا هم نمیخوای بدیخب بخش زیادیش را میتونی پس انداز کنی هر دوسه ماه جمع کن یه تیکه طلا کم اجرت بخر
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 خب دوماه بداری کنار گوشی خوب میتونی بخری یا اقساطی، بری کلاسی ک دوست داری حقیقتا ده تومن واسه من خوب ... گوشی خوب بخوام بخرم قسطش ۱۰ تومنهیعنی دیگه حتی یه لباس هم نمیتونم بخرم یا یه چیز ضروریوگرنه دلم میخواست گوشی خوب بخرم ...
mbara_ مدیر استارتر عضویت: 1399/08/22 تعداد پست: 8613 عزیزم هرماه که قرار نیست لباس بخری کرایه و غذا هم نمیخوای بدیخب بخش زیادیش را میتونی پس انداز کنی ه ... بعد با اون طلاها چیکار کنم؟ برنامه ای ندارم متاسفانه ...
teacher1400 عضویت: 1402/07/26 تعداد پست: 4203 من باشم انگشتر ب گرمی میخرم برای روز مبادا برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم