2777
2789
عنوان

چه روزگاری شده

173 بازدید | 17 پست

برادرم یه ماه پیش بحث ازدواجو پیش کشید ,و گفت یه خانم رو دوس دارم اما نگفت که بچه داره وسنشم خیلی بالاست ,حتی سعی میکرد به مادرم نشونش نده ,و گفت من میخوام باهاش ازدواج کنم ماهم اصلا فکرشو نمیکردبم جدی بگه ,مادرم گفت کمی صبر کن تا تخقیق کنیم اونم همینکه ما خواستیم تحقیق کنیم بدون اجازه مادرم رفت و باهاش ازدواج کردتوی تخقیق هم راجب خانواده زن چیزای خوبی نگفتن ,الانم نه گوشیمونو برمیداره نه باهامون حرف میزنه ,میگه شما خواستین زندگی منو خراب کنید ,

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب ما چه کمکی میتونیم بکنیم

خب نمیتونی کمک کنی تاپیک نیا چرا میزنید تو ذوق کسی 

اینقدر تلخ نباشید خب 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

انشالله خوشبخت شن ولی ازدواجی ک اینجوری باشه تهش مشخصه

اره اصلا برادرم انگار شده یه غریبه ,من بهش گفتم اگه صادقانه میگفتی همه چیز درست میشد ,اما اون بازهم بهمون دروغ میگه ,و اصلا بدتربن محاکمه هارو برامون میگذاره ,و مارو مقصر میدونه ,درصورتی که اون احترام خانوادشو زیر پا گذاشته

انتخاب خودش بوده شاید در آینده پشیمون شه شایدم نه 

ولی خب شما کاری از دستتون برنمیاد 

اگر ازدواج کنیم خوشبخت نخواهیم بود و اگر ازدواج نکنیم باز هم خوشبخت نخواهیم بود. مانند خارپشت‌هایی هستیم که برایِ گرم شدن به هم می‌چسبند و اگر به هم بچسبند خارشان به تنِ هم فرو می‌رود و اگر جدا شوند از سرما رنج خواهند برد. زندگی معامله‌ای است که در هر حال خرجِ آن بیش از دخلش است.🦔

تجربه ثابت کرده با سنگ اندازی شما ایشون برنمیگرده سمتتون.

ایشون یا تا همیشه با اون خانوم میمونن و زندگی میکنن و شما باید کنار بیایین

یا اگر خانومه خوبی نباشه زندگیشون به بن بست میخوره و ممکنه برگرده سمتتون.

کم حوصله ام...مثل گلی اول پاییز...🍂...قصری که مقارن شده با حمله ی چنگیز...

خب نمیتونی کمک کنی تاپیک نیا چرا میزنید تو ذوق کسی اینقدر تلخ نباشید خب

تلخ ک تویی

من سوالیه حرفم ک چه کمکی میتونیم بکنیم

لطف میکنی یه صلوات مهمونم کنی ...گرفتاریم بزرگه با یه صلوات شاید غصم کمتر شه خدا رو چه دیدی🥲

اره اصلا برادرم انگار شده یه غریبه ,من بهش گفتم اگه صادقانه میگفتی همه چیز درست میشد ,اما اون بازهم ...

به نظرم اصلا ولش کنین خودش خواسته بدبخت بشه شما نخواستین که درسته براتون عزیزه ولی دیگه بی عقله کاریش نمیشه به زودی میفهمه چه غلطی کرده

درخواست ندین نرخرهای سایت درخواست ندین بیشرف ها

تجربه ثابت کرده با سنگ اندازی شما ایشون برنمیگرده سمتتون.ایشون یا تا همیشه با اون خانوم میمونن و زند ...

من هرچی بهش میگم  حالا دیگه خوشبخت بشه و ما هم کاری بهش نداریم  فقط از نبودنش نگرانیم ,و اینکه اصلا نمیدونیم اون کی بود  که برادرم باهاش ازدواج کرد خیلی سخته