2777
2789
عنوان

عیبه زن پرنده فروش باشه

89 بازدید | 7 پست

عیبه یه زن پرنده فروشی وایسه؟

داداشم پرنده فروشی داره همشم عروس هلندی و گرینچیک خودش وقت نمیکنه من میرم مغازش زنه اومده خانوم پرنده فروش؟؟؟؟ گفتم اره چ اشکالی داره گفت بجوریه بعد گف پرنده هامو نمیخری گفتم نمیتونی بهش برسی نخر😊مجبور نیستی بخری 

انگار الان دوره بخور و بخوابه زن دیگه میره رانندگی اتوبوس یسریا تو خونه لنگشونو میدن هوا ن در قید پول در اوردنن ن چیزی از گوه بقیم میخورن😐

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

نه خیلی هم خوبه، من دیوونه پرنده هام🥹

دوتا مرغ مینا خوشگلم دارم تو خونه🥹

دوستان این عکس پروفایلایی جدیدا اومده، پیشفرض برای کاربرایی هست که پروفایل ندارن، جایگزین عکس خاکستری قبلی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کار عار نیست ولی نگو یه عده لنگ میندازن هوا من به دلایلی خانه دارم

به هرکی میخای جواب بدی بگو کار هرچی باشه تن فروشی که نیست

هرآدمی که باهاش روبه رو میشیم مشغول جنگیدن با نبردیِ که ماهیچی ازش نمیدونیم! یکم « مهربون تر » باشیم

وای چقدر بی شخصیتی واقعا .

پول درآوردن مهم زیاد فهم و شعور داشتن از اون مهم تره 

سگ گله هم عاشق گوشته ولی به خودی نمیزنه .خدا کند که بمیرم و وطن فروش نباشم 🇮🇷 آقای خامنه ای به عنوان کسی که سال ها پیش بهت اهانت و جسارت میکردم بهت افتخار میکنم .جاتون تو قلب ماست .ترامپ قمار باز بابت اهانت و غلط بزرگش ،به زودی پشیمان خواهد شد 🇮🇷

نه خیلی هم خوبه، من دیوونه پرنده هام🥹دوتا مرغ مینا خوشگلم دارم تو خونه🥹

خودمم عاشق حیوونام 

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
عزیزم کار عار نیست ولی نگو یه عده لنگ میندازن هوا من به دلایلی خانه دارمبه هرکی میخای جواب بدی بگو ک ...

اونایی که بی عارن راجب بقیه ک پول در میارن زر مفت میزننو میگم

وای چقدر بی شخصیتی واقعا .پول درآوردن مهم زیاد فهم و شعور داشتن از اون مهم تره

دیگه با هر کی به اندازه فهمش رفتار میکنم ناراحتی بسلامت اعصاب کل با تو یکی ندارم