2777
2789
عنوان

به سریام که روانی ان کلا

120 بازدید | 14 پست

دیدین یه سریا هستن به فرض مثال ، رابطه شون با عمه شون یا چ میدونم خاله ای دوستی کسی خوب نیست ، بعد وقتی یکی دیگه میگه من رابطه م با عمه م خوبه ، میگن نههه داری دروغ میگی ، ادمایی که چون خودشون تو یه مسئله ای دچار مشکلن فک میکنن بقیه هم تو اون مسئله دچار مشکلن ، خب احمق ۸ میلیارد ادم ک رندگیشون مث تو نیست ، دوسدارم سرشونو بکوبم تو دیوار 

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

واقعا همینه

سلام عزیزانم اسی با اجازتون💚 بی دلیل نیست دیدن این تاپیک شاید یه حاجتی داری و منم اومدم براتون پست بزارم و بگم تاپیک اخرم نذر صلوات داریم (اگه هرچندتا مدنظرتونه همونجا اعلام کنید)🙂اگه دوست داشتی حتی با یه صلوات میتونی تو این نذر شرکت کنی💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من اینجا واسم پیش اومد شوهرم خوبه و .... هم استارتر تایپیک هم دوتا از کاربرا از حسادت نزدیک بود ...

اره ، یکی بگه شوهرم خوبه مادرشوهرم خوبه وضع مالیمون خوبه خودم زیبام زشت و زیقی نیستم میگن داری دروغ میگی 

اره میگن عقده ای دروغگو 🤣

حالا کی عقده ایه ما یا خودشون؟🤣🤣

ی چی بگم باورت نمیشه ی بار توو تایپیک شغل و حقوق شوهر منم صادقانه گفتم چیه و چقدره بخدا انقدر حرف خوردم و شنیدم ک عادی شو واسم تا زنیکه مث سگ هار شروع کرد بهم نفرین کردن ک شوهرت کتکت بزنه و طلاقت بده

💗تلخ ک باشی،مگس دورت کمتره💅🧸

حالا کی عقده ایه ما یا خودشون؟🤣🤣ی چی بگم باورت نمیشه ی بار توو تایپیک شغل و حقوق شوهر منم صادقانه ...

🤣🤣🤣وای ، یه فامیل داریم ما دختره به شدددددت خوشگل و پولداره ، شوهرشم مث خودش خوشگل و پولدار ، این تو این سایته من شناختمش ولی اون نمیدونه ک من شناختمش ، این ینده خدام یه سری تو یه تاپیک گفته بود از درامدش تازه ۱۰ درصد پولی ک واقعا درمیارن و گفته بود ، انقد بهش فحش داده بودن ک داری دروغ میگی و تو خیالات خودتی ، یه بارم عکسشو گذاشته بود همه بهش گفته بودن فیک درصورتی ک بنده خدا هیچ دروغی نگفته بود تازه خیلی کمم گفته بود از خوشیاش ، ولی جون اینجا جای بدبخت بیچاره هاست از نظر بقیه ، این ادمام دروغگوان

🤣🤣🤣وای ، یه فامیل داریم ما دختره به شدددددت خوشگل و پولداره ، شوهرشم مث خودش خوشگل و پولدار ، این ...

اینجا باید مدام بزنی توو سر هی بگی بدبختم تا دل بقیه خنک شه🤣

اینجا باید مدام بزنی توو سر هی بگی بدبختم تا دل بقیه خنک شه🤣

اره فک میکنن کاربرای اینجا از این گداهای سرچهار راهن وسط بازار خلوتی ه سایتم میان دیگه 

اره فک میکنن کاربرای اینجا از این گداهای سرچهار راهن وسط بازار خلوتی ه سایتم میان دیگه

من ب این نتیجه رسیدم اینا هر کی از مشکلاتش بگه میگن وای خدایا شکرت خودم خوشبختم

کسی از خودشون بهتر ببینن فشاری میشن 

من ب این نتیجه رسیدم اینا هر کی از مشکلاتش بگه میگن وای خدایا شکرت خودم خوشبختمکسی از خودشون بهتر بب ...

برای همینه انقد بدبختن