2777
2789
عنوان

دو هفته پیش

151 بازدید | 27 پست

قرار بود جمعه بیان نامزدی یهو مادرش پشیمون شد و بابای پسره هم پشیمون شد گفتن دختر مطلقه برای پسرمون نمی‌گیرم مردم بعدا مسخرمون میکنن، بابات هم روش نمیشه ب عموش بگه. خلاصه پسره شروع کرد ک اگ این دختر برام نگیرید دیگه نمیرم سر کار و از خونه قرار میکنم میرم خلاصه راضی شدن و اومدن خواستگاری ، ولی من حس میکنم واقعا راضی نیستن، بعد دو سه روز پیش اومدن بحث مهریه و اینا یهو مادر گفت مابه عموی پسرم نگفتیم ک دخترتون عروسی کرده طلاق گرفته روز نامزدی شما هم بهش نگید... ک مامان بابا منم بهشون برخورد گفتن حرف قایمی نداریم  

بچه ها ممکنه من در آینده ب مشکل بخورم ؟

ممکنه چیه عزیز دلم چماغ میدونی چیه این موضوع رو میکننن چماغ و هرروز با روش های بسیار متنوع بر سرت میکوبن و هرروز دنبال بهونه آن تا بگم آره زن اگه فلان نبود اینجوری نمیشد یعنی بهت بگم با دستای خودت داری خودت رو بدبخت میکنی 

دختری از جنس دریا 

با وجود این پدر مادر اره 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این نظر که میگن مهم پسره و خانواده اش مهم نیست و اینا همش چرته این آدم هر چه قدر هم فرشته باشه از خون و اون خانواده هست  شنبه عقد کنی یک شنبه طلاق هست به عنوان یک مشاور دارم بهت میگم جلوی ضرر رو از هرجا بگیری منفعت هست حالا خود دانی

دختری از جنس دریا 

ممنون عزیزم درست میگی

ببین قشنگ چشمات رو باز کن باعقل برو جلو دوستش دارم و این فرق داره عشق مهم تره حرف بقیه برام مهم نیستو شوهرم خودش خوبه او فلانننن همش کشکه چنان بلایی به سرت بیارن سر این موضوع که دیگه نتونی چیزی بگی ۴ ماه هست میرم مشاوره دادگاه خانواده ببین بزرگترین بیشترین مشکل شون اینه فکر کردن بعد از ازدواج همه چیز درست میشه تو اینکار رو نکن باشه جیگر اگه شده تا ابد مجرد بمونی نکن این کار رو

دختری از جنس دریا 

ببین قشنگ چشمات رو باز کن باعقل برو جلو دوستش دارم و این فرق داره عشق مهم تره حرف بقیه برام مهم نیست ...

خیالم و راحت کردی خدا خیرت بده
حالا بگو چکار کنم نامزدم بیخیال سه همش داره گریه می‌کنه قلبم هزار تیکه شده

خیالم و راحت کردی خدا خیرت بده حالا بگو چکار کنم نامزدم بیخیال سه همش داره گریه می‌کنه قلبم هزار تیک ...

الهی شکر یک نفر پیدا شد از روی منطق تصمیم بگیره خودشو بدبخت نکنه الهی شکر خب ببین خواهرم باید...

دختری از جنس دریا 

باید بهش بگی آقا اگه منو دوست داری و منو میخوای با خانوادت حرف بزن و این مشکل رو حل کن اینکه تو نمیتونی اونا رو راضی کنی و این مسئله رو حل کنی من چطور روی تو برای زندگی مشترک حساب کنم هر وقت تونستی رضایت کامل شون رو بگیری و راضی بودن قدم بزار بیا جلو اگه بخواد به گریه غصه ما راضی بودن اون ها بشه بهتره که همدیگر رو فراموش کنیم من نمیتونم مهره طلاق دوم بزنم تو شناسنامه ام خواهش میکنم اگه برات مهم هستم و ارزش دارم راضی شوند کن طوری که دیگه هیچ وقت این مسئله رو پیش نکشن اگه نمیتونی پس برای همیشه فراموشم کن 

دختری از جنس دریا 

باید بهش بگی آقا اگه منو دوست داری و منو میخوای با خانوادت حرف بزن و این مشکل رو حل کن اینکه تو نمیت ...

ببین نامزدم میگه خانواده من راضی هستن . عاشقتن دوستت دارن ولی رفتارشون اینو نمیگه 

سه ماه زندگی مشترک داشتم بخاطر شکاک بودن  عصبی بودن جدا شدم

ببین نامزدم میگه خانواده من راضی هستن . عاشقتن دوستت دارن ولی رفتارشون اینو نمیگه سه ماه زندگی مشترک ...

ببین نمی‌خوام حالت رو بد کنم ولی تجربه بهم میگه آخر این رابطه آن هم جدایی هست با منطق پیش برو بگو نه میدونم چی میگی ولی رفتار و عمل خانوادت این رو نمیگه من که بچه نیستم اگه واقعا دوسم داری تلاش کن رضایت کامل شون رو بدست بیاری مگه نمیگی دوسم دارن و راضی هستن یک کاری کن که رفتارشونم هم همین رو به من نشون بده

دختری از جنس دریا 

ببین نمی‌خوام حالت رو بد کنم ولی تجربه بهم میگه آخر این رابطه آن هم جدایی هست با منطق پیش برو بگو نه ...

خب ببین اگر بهش بگم خانوادت رو اصلاح کن اونم میگه باشه اونوقت چی