2777
2789
عنوان

دو هفته پیش

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 27 پست
خب ببین اگر بهش بگم خانوادت رو اصلاح کن اونم میگه باشه اونوقت چی

خب دیگه اصلا که نه همین که بهت گفتم رو بهش بگو بگو برای من این موضوع دوست داشتنم و راضی بودنشون با رفتار ثابت میشه نه حرف تو و خودشون باید از رفتار شون این رو درک کنم هروقت تونستی رفتار شون رو هم مثل حرفت کنی پیش قدم شو

مشترک مورد نظر از دسترس خارج شد.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب ببین اگر بهش بگم خانوادت رو اصلاح کن اونم میگه باشه اونوقت چی

بزار خودش رو ثابت کنه ببین جنمش رو داره بعدشم استاتر مگه چند سالته که آنقدر بی احترامی به خانوادت رو پذیرش کردی و میخوای عقد کنی چند سالته

28 سالمه عزبزم

بابا اول جونیته فکر کردم چند سالته اتفاقا خیلی هم سنت خوبه عقلانی تصمیم بگیر خوب بشناسش  سعی کن گربه رو دمه حجله بکشی نزار هعی کوتاه بیای اونام هرچی خواستن بهت بگن سعی کن همسرت رو مطیع خودت کنی و بزار برای داشتنت تلاش کنه و جنم جربزه خودش رو نشون بده

ببین نامزدم میگه خانواده من راضی هستن . عاشقتن دوستت دارن ولی رفتارشون اینو نمیگه سه ماه زندگی مشترک ...

مواظب باش برای بار دوم تو چاه نیوفتی

این خانواده خیلی اذیتت میکنن در آینده. 

نامزدت یه هفته ناراحته بعدم میره با یکی دیگه تو نگران اون نباش.

مردا زنشون که ۴۹ ۵۰ سال باهاش زندگی کردن میمیره همون لحظه فکر تجدید فراشن. شما که دیگه نامزد بودین

با یکی ازدواج کن که مثل خودت باشه

❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌

مواظب باش برای بار دوم تو چاه نیوفتیاین خانواده خیلی اذیتت میکنن در آینده. نامزدت یه هفته ناراحته بع ...

ربطی نداره مورد خوبیه استاتر هم ماشالا جوانه و عقل منطق کامل ایشالا خوشبخت میشه