2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امروز رفتم امتحان دادم هیچ سخت نبود خدایی خیلی راحت بود

اگه خونده باشی حتی اگه ۲۰ هم بشی میفهمی که “خیلی راحت” نبوده 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
شما اصلا توی باغ نیستی معلومه

معدل پارسال امتحان نهایی هام ۱۹.۵ بود

امسالم دوتا امتحانی که دادم بالای ۱۹ شدم

تو باغ نیستم ولی صاحب باغ هستم😂

باید زیاد بخونی تا نمره خوب بگیری مگر اینکه نخونده بری و انتظار نمره خوب داشته باشی

تعجب ندارد کسی که خونده واسش راحته دیگه

حالا این امتحان و کاری ندارم 

ولی کلا اینطوری نیست که راحت باشه خیلیا هم میخونن نتیجه دلخواهشون رو نمیگیرن چون هم سوالا آسون نیست هم اینکه تصحیح و پاسخنامه با بعضی جوابا مغایرت داره

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
اگه خونده باشی حتی اگه ۲۰ هم بشی میفهمی که “خیلی راحت” نبوده

اتفاقا بعده امتحان وقتی سوالارو می‌بینی یا سال بعد می‌خونی همه اینجوریه که چقد بلانسبت احمق بودیم و امتحان راحت بوده😂

سختیش واسه همون لحظه امتحانه

معدل پارسال امتحان نهایی هام ۱۹.۵ بودامسالم دوتا امتحانی که دادم بالای ۱۹ شدمتو باغ نیستم ولی صاحب ب ...

کن که خودم دانشجوی پزشکی هستم دانشگاه ایران، خواهرم دوازدهمه پس برای من پز نده 😆😂🤣

ولی اینو خوب میدونم کسی که خونده باشه حتی ۲۰ هم بشه میفهمه که امتحان نسبت به سال های قبل سخت تر بوده و نمیاد بگه خیلی راحت بود، حداقل میگه متوسط بود 

میشه صلوات بفرستین به اهداف و چیزایی که میخوام برسم مرسی ❤️
کن که خودم دانشجوی پزشکی هستم دانشگاه ایران، خواهرم دوازدهمه پس برای من پز نده 😆😂🤣ولی اینو خوب می ...

عزیزم شما شاید عکس دانشگاه ایرانو دیده باشی ولی هنوز بیرونشم از نزدیک ندیدی😂😉

به خواهرت بگو جای اینکه تو نی نی سایت بگرده و آرزوهاشو بگه بره درس بخونه که امتحانا براش سخت نباشه