2777
2789
عنوان

کابوس های وحشتناک مثل فیلم سجین

107 بازدید | 8 پست

سلام دوستان. من خواب های خیلی وحشتناک مثل فیلم های سجین میبینم. اما اصلا پیش دعا نویس و جادوگر هم نرفتم و همه ش هم در حال پخش و خوندن قرآن مثل سوره ی بقره هستم که انرژی های منفی ازم دور بشه. نماز هم میخونم. انقدر که شوهرم میگه آخوند ها هم اندازه ی تو قران نمیخونن. 

علتش چی میتونه باشه؟

مثلا دیشب خواب میدیدم که دو تا بچه دارم که دزدیدن(در صورتی که من یک دونه دارم)

با کمک به غریبه توی ی خونه تیمی پر از بچه  پیداشون کردم که یه عده با چهره های وحشتناک داشتن بچه ها رو شکنجه میدادن (مثلا تو استخر غرق شون میکردن) نجاتشون دادم. دوباره خواب دیدم بیرون بودم، بعد اومدم خونه دیدم یه آدم با چهره ی وحشتناک اومده خونمون و بچه ی کوچیکمو (که نوزاد بود) خوابونده روی بخاری که آروم آروم بسوزه و خودشم با اون یکی بچه م نشسته کنار بخاری و داره نگاه میکنه. بچه ها مو نجات دادم و از خونه فرار کردم.

اگر بخوام خواب های هر شبم رو تعریف کنم خیلی زیاد میشه

به نظرتون چرا این خواب ها رو میبینم؟

شاید به خاطر اینه از این فیلم ها زیاد میبینی

میخواستم توضیح بدم ولی گفتم زیاد میشه.

ببینید دوستان من نه فیلم میبینم، نه سریال میبینم، نه با شخص خاصی رفت و آمد دارم. نه به چیزی فکر میکنم نه هیچ چیز دیگه ای که به فکرتو برسه.این فیلم ها رو هم چند سال پیش که خیلی معروف شده بودن دیده بودم. چیزهایی هم میبینم که کلا به من مربوط نیست. مثلا خونه م کلا فرق داشت و این نبود. ما اصلا بخاری ندارین و شوفاژ داریم. من یه دونه بچه دارم نه دو تا. کلا خواب هایی که میبینم ربطی به سبک زندگی من یا کارهایی که میکنم نداره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه جالب تو هنشون دارینجات میدی بچه ها

۱. دیگه فیلم ترسناک نبین(میدونم  هیجان داره ولی اگه از خواب هات نیترسی دیگه نبین)

۲.قوه تخیل بالایی داری

۳. شاید مومن و مهربونی که داری هی نجات میدی،اونم بچه ها😂

۴. نه بابا تاثیر دعا و اینجور چیزا نیست

من خواب میبینم رفتم سر جلسه کنکور و یادم رفته دستام رو با خودم ببرم

یا خواب میبینم قهرمان شدم و مثل سوپرمن

یا گاهی خواب میبینم جن ها پیشم هستند و هی دارم تلاش می‌کنم بگم بسم الله ولی زبونم نمی‌چرخد و این اتفاق چند بار افتاده

جالب اینجاست با حرز امام جواد(ع) و قرآن کوچیکی که کنارش توی گردنبندمه میخوابم، نمازم رو تقریبا به موقع میخونم ولی متاسفانه از اینجور خواب ها زیاد میبینم �😂پس به کتفم میگیرمشون

چه جالب تو هنشون دارینجات میدی بچه ها۱. دیگه فیلم ترسناک نبین(میدونم هیجان داره ولی اگه از خواب هات ...

این که راجب نجات دادن بود فقط برای دیشب بود. اخه بچه ها من که گفتم این فقط خواب دیشبمه و بقیه شو نگفتم. تو بقیه ی خواب هام بچه ها نیستن و موقعیت های دیگه ایه. موقعیت های ترسناکی که همه ش ازشون فرار میکنم. بعدم فکر کنم درست نخوندین. گفتم که کلا من نه فیلم میبینم، نه سریال میبینم، نه موزیک حتی گوش میدم. نه با کسی رفت و آمد دارم، نه هیچ چیز دیگه ای. فقط بعضی وقتا توی روز اینستاگرام چک میکنم. همین

من خواب میبینم رفتم سر جلسه کنکور و یادم رفته دستام رو با خودم ببرمیا خواب میبینم قهرمان شدم و مثل س ...

حرز امام جواد هم هم خودم دارم هم بچه م. قران هم موقع خواب بالای سرم هست. آینه ی اتاق هم پوشیده ست

این که راجب نجات دادن بود فقط برای دیشب بود. اخه بچه ها من که گفتم این فقط خواب دیشبمه و بقیه شو نگف ...

شاید استرس و فشار زندگی روتون زیاده، طبیعیه آدم تو اینجور موارد و به خصوص بچه داری که خیلی سخت و وقت گیره دچار خواب های آشفته بشه. من خیلی خواب ترسناک میبینم ولی میدونم به خاطر قوه تخیلمه، و توهمی بیش نیست. اگه تو زندگی خودتون و خانواده تون مشکلی ایجاد نکرده، اصلا جای نگرانی نیست و احتمالا از خستگیه.

اما اگه بدتر شد اول با توکل به خدا به پزشک خوب مراجعه کنین و درصورت عدم تشخیص مشکل به روحانی مراجعه کنید.

حرز امام جواد هم هم خودم دارم هم بچه م. قران هم موقع خواب بالای سرم هست. آینه ی اتاق هم پوشیده ست

پس برای همه اتفاق میفته و حرز و قرآن که دارین نمیزاره اتفاق بدی از لحاظ معنوی و عرفانی بیفته، باز هم میگم جای نگرانی نیست.